about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

قوانین دست و پاگیر گوگل برای محققان

برخی کارمندان گوگل معتقدند قوانین این شرکت موجب سانسور در تحقیقات می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ گوگل در حال حاضر به دليل اخراج یکی از محققان خود كه در مورد سوگیری هوش مصنوعي هشدار داده بود، موردانتقاد قرارگرفته است و طبق گزارش جدیدی از رويترز، از محققانی كه در شركت گوگل چنين كاري انجام می‌دهند خواسته‌شده لحن مثبت را به‌کارگیرند و براي موضوعات حساس بررسی‌های بيشتري انجام دهند.

رويترز به نقل از محققان اين شركت و اسناد داخلي، گزارش می‌دهد كه گوگل در سال گذشته کنترل‌هایی را اعمال كرده كه موجب يك دور بازرسي اضافي براي مقالات با موضوعات خاص و همچنين افزايش مداخلات اجرايي در مراحل بعدي تحقيقات شده است.

به نظر می‌رسد كه اين مسئله به‌طور مشخص در مورد دكتر تيمنيت گبرو (Timnit Gebru) يك محقق هوش مصنوعي در گوگل اتفاق افتاده است. گويا استعفای وی تحت شرايط پیچیده و پس از اصطكاك بين او و مديريت بر سرکاری كه گروه او انجام داده بود، رخ داد.

گبرو می‌گوید که از او خواسته‌شده که از انتشار مقاله‌ای درباره تقلید هوش مصنوعی از گفتار انسان و مضراتی که می‌تواند بر گروه‌های اقلیت داشته باشد، خودداری کند. گبرو به این دستور اعتراض کرده و به همین دلیل اخراج شده است.

ازجمله موضوعات حساس طبق يك صفحه وب داخلي دیده‌شده توسط رويترز عبارت‌اند از:

صنعت نفت، چين، ايران، اسرائيل، كوويد 19، امنيت داخلی، بيمه، داده‌های محلي، مذهب، وسايل نقلیه‌ی خودران، مخابرات و سیستم‌هایی كه محتواي وب را شخصی‌سازی می‌کنند.

اسناد فاش شده نشان می‌دهد که بر اساس سیاست‌های جدید گوگل، تحقیق در مورد سوگیری در سرویس‌های گوگل، در دسته موضوعات حساس قرارگرفته است.

يك محقق كه با رويترز مصاحبه كرده بود هشدار داد، اینکه ما در موضوعاتی که در تخصص ماست، تحقیق کنیم و به این دلیل که منطبق با بازبینی‌های سختگیرانِ گوگل نیست، اجازه انتشار آن را نداشته باشیم؛ به این معنی است که با مشکل جدی سانسور روبه‌رو هستیم.

واضح است كه بسياري از اين موضوعات واقعاً حساس هستند بااین‌حال توصيه به محققان براي مراقبت هنگام پرداختن به آن‌ها با توجه به وجود چهارچوب‌های اخلاقي، بررسی‌های مجدد و ساير کنترل‌های عادي در تحقيق، زائد به نظر می‌رسد.

به‌طور طبيعي مؤسسات تحقيقاتي خصوصي بزرگ تقریباً از زمان آغاز تلاش‌های علمي وجود داشته‌اند اما شرکت‌هایی مانند فیس‌بوک، گوگل، اپل، مايكروسافت و ديگران می‌توانند تأثیر زيادي در حوزه هایی مانند هوش مصنوعي داشته باشند. شاید به همین دلیل باشد که از انتقاد در حوزه پرسود هوش مصنوعی جلوگیری می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.