قطعی گسترده اینترنت در کشمیر در سال 2022
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دسترسی به اینترنت، به عنوان یکی از حقوق اولیه بشر طبق سازمان ملل متحد، برای ساکنان جامو و کشمیر هند (J&K) آسان نیست.
به گفته «Surfshark»، یک ارائه دهنده شبکه خصوصی مجازی، در سال گذشته، قلمرو اتحادیه 24 حادثه اختلال را ثبت کرد که بالاترین رقم برای یک منطقه در سراسر جهان است.
Surfshark براساس تحقیقات خود گفت که بررسی سالانه سانسور اینترنتی نشان میدهد که 4.2 میلیارد نفر در سال 2022 تحت تأثیر سانسور اینترنت قرار گرفتهاند، در حالیکه هند و منطقه کشمیر جزو سختترین آسیبها بودند. این شرکت مواردی از قطع شدن جزئی و کامل اینترنت و رسانههای اجتماعی را در 196 کشور و منطقه ردیابی کرده است.
قطعی اینترنت در هند و کشمیر
قطع اینترنت در کشمیر پس از سال 2019 افزایش یافت، زمانی که دولت نارندرا مودی، نخست وزیر، خودمختاری قانون اساسی خود را لغو کرد و وضعیت آن را از یک ایالت هند به یک منطقه اتحادیه که مستقیماً بهوسیله دهلینو اداره میشود، تغییر داد.
این منطقه همچنین شاهد طولانیترین قطعی اینترنت در جهان در یک دموکراسی، از ماه اوت 2019 تا ژانویه 2020، با اینترنت 2G شد. 18 ماه دیگر طول کشید تا مقامات بتوانند خدمات 4G را بازگردانند.
در واقع، این منطقه به تنهایی 70 درصد از قطعی اینترنت در هند در سال 2022 را تشکیل میداد. بقیه موارد در جریان اعتراضات سراسری علیه طرح جدید استخدام ارتش دولت گزارش شده است. Surfshark در گزارش خود خاطرنشان کرد که سایر نقاط کشور شاهد 10 مورد بوده است.
در سراسر جهان، 112 مورد در 36 کشور وجود دارد.
سخنگوی Surfshark اظهار داشت :
«بیش از نیمی از جمعیت جهان در سال گذشته تحت تأثیر سانسور اینترنت قرار گرفتند؛ این آمار میتواند ویرانگر و بسیار خطرناک، به ویژه در زمان جنگ، اعتراضات، یا سرکوب های خشونت آمیز دولت، باشد.»