about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت تابعه سیستم‌های البیت قراردادی 30 میلیون دلاری برای تولید رادارهای گنبد آهنین امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت التا آمریکای شمالی (ELTA North America)، یکی از شرکت‌های تابعه سیستم‌های البیت (Elta Systems)، اعلام کرد که قراردادی 30 میلیون دلاری برای تولید رادارهای گنبد آهنین منعقد کرده است.

قرارداد تولید که توسط آژانس همکاری امنیت دفاعی (DSCA) تأمین می‌شود، رادارهای چند مأموریتی (MMR) موسوم به «ELM-2084» را که جزء حیاتی سیستم گنبد آهنین است، تحویل خواهد داد.

جو آدامز (Joe Adams)، رئیس و مدیر عامل التا آمریکای شمالی گفت :

«نیاز به دفاع از میهن و دفاع موشکی اکنون بیش از هر زمان دیگری حیاتی است. برای اولین بار، این سیستم راداری دفاع هوایی اثبات شده در نبرد در ایالات متحده تولید خواهد شد و از قابلیت تولید و یکپارچه سازی موجود ما استفاده خواهد کرد.»
 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.