about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مجلس انگلیس قانونی جنجالی موسوم به (Investigatory Powers Bill (IPB را به تصویب رسانده که براساس آن کنترل‌های نظارتی بی‌سابقه‌ای بر کاربران اینترنت در این کشور اعمال می‌شود.
قانون یادشده که به Snoopers Charter هم مشهور شده و در سال 2012 برای تصویب عرضه‌شده و به نتیجه نرسیده بود، به 48 سازمان دولتی و اطلاعاتی در انگلیس امکان می‌دهد تا عملکرد کاربران در زمان استفاده از وب را به‌طور دقیق بررسی کرده و از آن‌ها جاسوسی کنند.
بر طبق این قانون که ظرف چند هفته آینده اجرایی می‌شود شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت و شرکت‌های مخابراتی باید داده‌های مربوط به بازدید از برنامه‌های موبایلی، برنامه‌های پیام‌رسان و وب‌سایت‌های مختلف توسط کاربران را برای 12 ماه ذخیره کنند و در صورت لزوم آن‌ها را در اختیار دولت قرار دهند.
البته ایجاد تمهیدات فنی برای عملیاتی کردن این قانون به یک سال زمان نیاز دارد و بعدازآن هم جزییات اطلاعات مربوط به بازدید از تک‌تک صفحات وب یا پیام‌های ارسالی ذخیره نمی‌شود، اما جمع‌آوری همین حد از اطلاعات هم به معنای نقض گسترده حریم شخصی میلیون‌ها شهروند انگلیسی است.
مسئله نگران‌کننده دیگر اینکه نه‌تنها نهادهای اطلاعاتی و جاسوسی به این اطلاعات دسترسی خواهند داشت، بلکه نهادهای قضایی، نظامی، وزارت بهداشت، اداره مالیات بر درآمد، آژانس استاندارد غذایی، کمیسیون رسیدگی به قمار، رگولاتوری انگلیس موسوم به Ofcom و اداره کار و بازنشستگی این کشور هم می‌توانند اطلاعات یادشده را بدون رضایت مالکان آن‌ها دریافت کنند.
میزان دسترسی پلیس و نهادهای اطلاعاتی به جزییات این اطلاعات بیشتر است و آن‌ها می‌توانند شرکت‌های فناوری را مجبور به رمزگشایی آن‌ها و حتی وادار به هک کردن رایانه‌ها و گوشی‌های شهروندان انگلیس در صورت لزوم کنند و این امر تنها با موافقت ساده وزارت کشور انگلیس ممکن است.
گفتنی است تصویب این قانون موجی از مخالفت‌ها را در انگلیس و حتی خارج از این کشور به راه انداخته است و ادوارد اسنودن افشاگر جاسوسی‌های سایبری کاخ سفید آن را وسیع‌ترین و غیرمسئولانه ترین سیستم جاسوسی در جهان غرب دانسته، اما دولت انگلیس مصمم به اجرای آن است.

تازه ترین ها
تأثیر
1403/10/24 - 09:03- جرم سایبری

تأثیر سرقت داده از شرکت اسکولاستیک بر 4.2 میلیون نفر

یک هکر به شبکه ناشر آموزشی مشهور آمریکایی، اسکولاستیک، نفوذ کرده و اطلاعات تماس و آدرس بیش از 4.2 میلیون مشتری را سرقت کرده است.

ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.