about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

فیلترینگ فیس بوک و توییتر در روسیه

در مصاحبه ای که یک روزنامه روسی با ماکسیم کوزنو معاون رئیس آژانس Roskomnadzor - ارائه دهنده خدمات فدرال برای نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه های جمعی - انجام داد، وی اعلام داشت که " ما می توانیم توییتر یا فیس بوک را در عرض چند دقیقه در روسیه متوقف کنیم. در صورتی که عواقب خاموشی شبکه های اجتماعی کمتر از آسیبی باشد که به جامعه روسیه می زنند، ما آن را تحت قانون عملیاتی خواهیم کرد. "

هفته گذشته، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گام مهمی را در جهت محدود کردن آزادی اینترنت تصویب کرده بود که در آن وبلاگ نویسان معروف ملزم به ثبت نام در دولت فدرال بودند.به گزارش هیل در هفته های اخیر، پارلمان روسیه محدودیت های جدیدی را در مورد وبلاگ نویسان با بیش از 3 هزار طرفدار توییتری اعمال کرده است و حرکت هایی را نیز برای محدود کردن سایت های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک و اسکایپ انجام داده است.بر اساس قانون جدید، سایت ها از فعالیت در کشور روسیه محروم خواهند شد، مگر آنکه سرورهای خود را به روسیه انتقال دهند و متعهد به نگه داشتن اطلاعات کاربران روسی برای حداقل شش ماه باشند.

در هفته گذشته پوتین بیان کرده بود که اینترنت یک پروژه CIA است و می بایست کنترل شود و مردم باید در حالی که به جستجو در گوگل می پردازند، مراقب باشند.اگر روسیه توییتر را ممنوع کند، به کشور ترکیه خواهد پیوست که در ماه گذشته استفاده از توییتر را به دلایل سیاسی ممنوع و آن را فیلتر کرده بود.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.