about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کشتار زنان و کودکان بی دفاع فلسطینی، بسیاری از شبکه های اجتماعی، وب سایت ها و رسانه های فرانسوی در بیانیه ها و همینطور اخبار متفاوتی، شهروندان شهرهای مختلف فرانسه را به برگزاری تظاهرات و همینطور اعتراضات گروهی دعوت می کنند. اما این موضوع به مذاق مقامات فرانسوی خوش نیامده و بنابر دستور رئیس جمهور این کشور، دستور فیلترینگ و همینطور عدم دسترسی به سایت های مذکور صادر شده است.

از همین رو شهروندان فرانسوی در صفحات مختلف اینترنت این اقدامات مسئولان خود را محکوم کرده اند.

بنا به گزارشات منتشر شده، بیش از 80 درصد سایت هایی که به برگزاری اعتراضات خیابانی علیه رژیم صهیونیستی پرداخته یا به پوشش اخبار جنگ در منطقه غزه می پرداختند، فیلتر یا از دسترس خارج شده اند.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.