فیسبوک هندی از راه رسید
به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل از «indiawest»؛ شبکه های اجتماعی در طول دهه ی گذشته به سرعت رشد کرده و به هنجاری در زندگی مردم جهان تبدیل شده اند. به گونه ای که هم اینک بسیاری از کارهای خود را از طریق آن پیگیری می کنند. یک نوجوان هندی، رسانه ای اجتماعی تولید کرده و امیدوار است روزی بتواند، دستاورد خود را در سطح جهان مطرح کند.
پاوان کومار (Pavan Kumar)، دانشجوی 20 ساله ی دانشکده مهندسی سرینیواس منگلور شبکه ی اجتماعی «اسکواد» (Squad) را به عنوان یک بستر سرگرمی و رسانه ی خبری راه اندازی کرد. وی دارای مدرک لیسانس مهندسی عمران بوده و شرکت خود را در 19 سالگی تأسیس کرد. این وبگاه در تاریخ 19 فوریه 2017 فعالیت خود را آغاز کرد.
کومار گفت:
من وبگاه بالا را در اتاق خود در منگلور ایجاد کردم.
وی ادامه داد:
اسکواد بستری مخصوص به روزنامه نگاران، نویسنده ها و خبرنگارها است.
بازدید و استفاده از خدمات وبگاه اسکواد برای همه رایگان است. از امکانات این شبکه می تواند به ارسال پیام، اشتراک گذاری ویدئو، تصویر و موسیقی اشاره کرد. همچنین امکاناتی مانند مکالمات ویدئویی، صوتی و ارسال پیام های فوری نیز در این رسانه وجود دارد.
مؤسس اسکواد توضیح داد، در این دستاورد بستری برای اشتراک گذاری فعالیت کاربران و بروزرسانی موقعیت ها فراهم شده است. به علاوه قابلیت دیگری به نام «Squad TV» نیز وجود دارد که امکان مشاهده ی شبکه های گوناگون را به صورت آنلاین برای کاربر فراهم می کند. از طرفی این بستر دارای تالار گفتگویی است که امکان شروع بحث های مختلف را به مصرف کننده می دهد.
مهندس عمران مذکور شرح داد، مردم می توانند صفحاتی را برای نام تجاری، محصول، شرکت، سازمان، گروه، جامعه یا کسب و کار محلی خود ایجاد کرده، تجارت خود را توسعه دهند. همچنین توسعه دهندگان می توانند از ابزارهای این شبکه به منظور ایجاد نرم افزارهای مخصوص به فعالیت خود استفاده کنند.
صفحه ی اصلی وبگاه اسکواد به کاربران اجازه می دهد فعالیت های دوستان خود را از همان بخش مشاهده کنند. همچنین این شرکت دوره ی آموزشی آنلاین 5 روزه ای را برگزار می کند. این دوره اطلاعات مهمی را در زمینه ی فعالیت در بستر مورد بحث در اختیار کاربران قرار می دهد. برای مثال به شرکت کنندگان نحوه ی کسب در آمد در این وبگاه آموزش داده می شود.
کارآفرین یاد شده اظهار کرد:
بدون اطلاعات مذکور، شما با مشکلات و موانع جدی برای کسب در آمد از طریق این رسانه مواجه خواهید شد.
اسکواد در حال حاضر یک کارمند و بیش از 60 نویسنده ی ثابت دارد و در ده ماه گذشته بیش از 20 هزار بازدید داشته است.
پاوان کومار گفت:
هدف من تبدیل وبگاه اسکواد به بستری بزرگ و مشابه فیسبوک و Mashable است.
- Srinivas School of Engineering in Mangalore