about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

حمله سایبری اکتبر به بزرگترین سیستم کتابخانه عمومی کانادا که وب سایت آن را از کار انداخت و احتمالاً اطلاعات حساس کارکنان را به سرقت برد، برخی از خدمات را تا سال 2024 آفلاین نگه خواهد داشت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، کتابخانه عمومی تورنتو اظهار کرد که این سرویس به تدریج از ژانویه شروع به کار خواهد کرد و اولویت به وب سایت و شبکه رایانه های عمومی کتابخانه در 100 شعبه آن داده خواهد شد.

این کتابخانه قبلاً گفته بود که حمله سایبری 28 اکتبر احتمالاً اسامی، شماره های بیمه اجتماعی، هویت دولتی و آدرس کارمندان را که حتی از سال 1998، افشا کرده است.

همچنین کتابخانه اذعان کرده است که مبلغی را به عنوان باج به هکرها پرداخت نکرده و داده‌های دزدیده شده ممکن است در دارک وب قرار بگیرند.

این سازمان گفت که کارکنان و کارشناسان شخص ثالث برای بازیابی سیستم‌ها و تقویت امنیت شبکه آن مشغول کار هستند.

کتابخانه در یک به روز رسانی نوشت:

ما می دانیم که این یک دوره زمانی طولانی بدون خدمات کامل کتابخانه است، اما این یک بازه زمانی تهاجمی در چارچوب چنین حمله ای و تجربه سایر مؤسسات در شرایط مشابه تلقی می شود.

کتابخانه گفته است که پایگاه‌های اطلاعاتی دارندگان کارت و اهداکنندگان تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند، اما برخی از داده‌های مشتریان، داوطلبان و اهداکنندگان که روی سرور آسیب‌دیده قرار داشته است، ممکن است افشا شده باشند.

خدماتی که در دسترس نیستند عبارتند از چاپ و تمدید کارت کتابخانه و برخی مجموعه های دیجیتال، همراه با قرار دادن، تعلیق یا مدیریت انبارها.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.