about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

عرضه تبلت Nvidia Shield

این تبلت دارای  32گیگابایت حافظه on-board و قابلیت اتصال به شبکه های نسل چهارم تلفن همراه است و علاقمندان می توانند با پرداخت 399 دلار آن را برای خرید سفارش دهند.پیش از این مدل ساده تری از تبلت یاد شده با تنها 16 گیگابایت حافظه و بدون سازگاری با شبکه های نسل چهارم تلفن همراه عرضه شده بود که 299 دلار قیمت داشت.

از جمله دیگر ویژگی های این تبلت می توان به نمایشگر 8 اینچی Full HD 1080p)1920×1200) ، پردازنده گرافیکی Tegra K1 SoC (192 core Kepler)، GHz ARM Cortex A15 CPU2.2، دو گیگابایت RAM، بلندگوهای استریو و میکروفون، بلوتوث 4، micro-SIM، دو دوربین 5 مگاپیکسلی در جلو و پشت تبلت، خروجی HDMI ،پورت  micro USB 2.0، کارت microSD  slot،  DirectStylus 2 با 3  D Paintو … اشاره کرد.

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.