عذر بدتر از گناه هاآرتص
در این خبر آمده است که 53 درصد از مخاطبان این تحقیق معتقد هستند که دولت باید ایمیل و شبکه های اجتماعی را رصد کند. 37 درصد نیز معتقدند که دولت باید پا را از این فراتر گذاشته و تمامی سایت ها را علاوه بر شبکه های اجتماعی تحت نظر داشته باشد. 28 درصد نیز با بسته شدن سایت های مشکوک موافق هستند. هاآرتص می گوید که مردم از دولت انتظار دارند تا با رصد فضای مجازی، از بروز حملات تروریستی جلوگیری نماید.
در بخش هایی از این تحلیل هاآرتص آمده است:« 87 درصد پرسش شوندگان معتقد هستند که دولت باید با حملات سایبری مقابله به مثل کند و این در حالیست که 13 درصد این افراد می گویند که دولت باید حملات سایبری را به وسیله حمله موشکی یا هوایی پاسخ داده و دشمن را به طور کل نابود کند.»
هاآرتص در ادامه به نگرانی مقامات و مردم رژیم صهیونیستی نیز اشاره کرده است و مدعی است که:« 65 درصد از افراد نگران انجام حملات سایبری احتمالی در آینده هستند و می گویند که حمله سایبری می تواند زیرساخت های آبی و صنایع حیاتی ما را نابود کند. 50 درصد مردم نیز معتقد هستند که حمله سایبری می تواند باعث بروز آسیب فیزیکی به جامعه اسرائیل شود.»
نکته جالب در این باره این است که جامعه آماری که نگارندگان این تحلیل به آن استناد میکنند، تنها 470 نفر است و هاآرتص در تیتر خود از عنوان "نیمی از مردم اسرائیل" را به کار میبرد.لازم به ذکر است که جمعیت سرزمین های اشغالی طبق آخرین آمار حدود 8 میلیون نفر اعلام شده و به نظر می رسد مسئولین هاآرتص در درس ریاضی نیز وضعیت قابل قبولی ندارند. نکته بعدی، ارائه این تحلیل و ادعا تنها چند روز بعد از افشا شدن خبر جاسوسی اسرائیل از محل مذاکرات هستهای ایران با 1+5 است و به نظر میرسد که یکی از اهداف سران غاصب رژیم صهیونیستی از این کار فرافکنی و انحراف اذهان عمومی است. مطلب آخر این است که اسرائیل زمانی اقدام به انتشار این تحلیل کرده است که تنها یک روز قبل، خبری در رسانههای اسرائیلی منتشر شده بود که بر طبق آن اتهام انجام حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی متوجه جمهوری اسلامی ایران شده بود وهمزمانی این دو خبر با یکدیگر پرده از نیت شوم رژیم صهیونیستی در گسترش اقدامات ضد ایرانیخود برمیدارد. همه این موارد در حالی است کهرژیم صهیونیستی خود از بزرگترین عوامل و حامیان عملیات مخرب سایبری در دنیا محسوب میشود.