about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ظهور موفق بدافزارهای کهنه‌کار

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ طبق گزارش جدید شرکت «چک پوینت»، در ماه اکتبر میزان حملات بدافزاری 5 درصد نسبت به ماه گذشته افزایش داشته است و کاربران انگلیسی و آمریکایی بیشترین قربانیان این حملات بوده‌اند. با این ‌حال، بدافزارها یک‌بار دیگر ثابت کردند که در دسته پررونق‌ترین نرم‌افزارهای مخرب قرار دارند و نسبت به ماه اوت 13 درصد رشد داشته‌اند.
بدافزارهای Locky و Zeos توانسته‌اند در صدر مخرب‌ترین بدافزارهای جهانی حضور داشته باشند. بدافزار زئوس بیشترین حملات سایبری به بخش‌های حسابداری در سیستم‌های بانکی در سطح جهان را به خود اختصاص داده است. نکته قابل ملاحظه در این میان حضور پررنگ بدافزار «کانفیکر1» در صدر بیشترین حملات سایبری جهان است که به تنهایی عامل 17 درصد از حملات بدافزاری است.
ناتان شوچامی2، مدیر پیشگیری از تهدید در شرکت چک پوینت عنوان کرد که آمارها نشان می‌دهند که امن بودن برای سازمان‌ها بسیار سخت شده است. وی گفت: «این حقیقت که بررسی ده بدافزار مخرب در ماه سپتامبر نشان داده مهاجمان زیادی توانسته‌اند با استفاده از این روش، به موفقیت برسند، پیامی روشن برای سازمان‌ها دارد و آن اینکه برای محافظت از کسب‌وکار خود باید فعالانه به تهدیدات سایبری پاسخگو باشند.» به عقیده این مدیر امنیتی، گسترش موفقیت‌های بدافزار Conficker که تاکنون به‌خوبی شناخته شده است، نشان می‌دهد که سازمان‌ها از آخرین فناوری‌های دفاعی چندلایه استفاده نمی‌کنند.
در این گزارش وضعیت کشور انگلیس در زمینه حملات سایبری کمی بهبود یافته است و از رتبه 53 جهان به رتبه 81 و بالاتر از آمریکا با رتبه 84 و آلمان با رتبه 88، قرار گرفته است.
کانفیکر یک کرم رایانه‌ای است که از اکتبر سال ۲۰۰۸ ظاهر شد و سیستم‌های عامل ویندوز را مورد هدف قرار داد.اگر رایانه‌ای به این ویروس آلوده شده باشد این احتمال هست که اطلاعاتی از درون سیستم قربانی به بیرون منتقل بشود. این کرم توانست به رایانه‌های ارتش‌های آلمان، انگلیس و فرانسه هم نفوذ کند و عملکرد آنها را مختل سازد.کانفیکر معمولاً از راه اینترنت یا استیکرهای «یو اس بی» به سیستم قربانی وارد می‌شود. شایان ذکر است که بدافزار Conficker بیشترین حملات خود را به بخش‌های نظامی و صنعتی کرده است. موفقیت این‌چنینی برای این بدافزار نشان از آسیب‌پذیر بودن بخش‌های نظامی و عدم آگاهی لازم در زمینه سایبری، دارد.

 

 

 

-----------------------------------------------------------

1. Conficker

2. Nathan Shuchami

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.