about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی هشدار فوری برای قطع کردن دوربین‌های امنیتی خانه و مشاغل را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی هشدار داد که حماس تلاش می‌کند تا دوربین‌های متصل نصب شده در خانه‌ها و مشاغل در سرزمین‌های اشغالی را مختل کند. 

هفته گذشته، این اداره هشداری صادر کرد مبنی بر اینکه حماس در نظر دارد به این دوربین‌های متصل به اینترنت، با هدف استفاده از آنها به عنوان منابع اطلاعاتی، دسترسی داشته باشد. این اداره اکنون گزارش داد که اطلاعات دقیقی در مورد تلاش برای حمله به این دوربین‌ها دارد.

با توجه به این موضوع، اداره سایبری ملی اسرائیل توصیه کرد که صهیونیست‌ها فوراً اتصال اینترنت را در دوربین‌های خود، به‌ویژه آن‌هایی که بر مناطق حساس نظارت می‌کنند، قطع یا از آن جلوگیری کنند. 

این اداره تأکید کرد :

«دسترسی به هر قسمت از دوربین و نه فقط به رابط مدیریتی آن، باید محدود شود. اگر امکان قطع کامل دوربین از شبکه وجود ندارد، توصیه می‌شود دسترسی به آدرس‌های مشخص شناخته شده را محدود کنید یا از سرویسی مانند وی‌پی‌ان با رمزگذاری و احراز هویت قوی استفاده کنید. تمام به‌روزرسانی‌های امنیتی توزیع شده توسط سازنده دوربین نصب شده‌اند و رمز عبور پیش‌فرض را به یک رمز عبور طولانی و غیرقابل حدس زدن تغییر دهید. علاوه بر این، ناحیه نظارت دوربین را بررسی کنید : به شدت توصیه می‌شود که مناطق تحت نظارت دوربین‌ها را بررسی کنید و اگر هر منطقه یا امکانات حساسی در محدوده دید آنها قرار دارد، جهت دوربین را تنظیم کنید تا از گرفتن آنها جلوگیری شود.»

این اداره توضیح داد که دوربین‌هایی که مستقیماً به اینترنت متصل هستند، می‌توانند به راحتی با استفاده از رمزهای عبور پیش‌فرض، گذرواژه‌های رایج استفاده‌شده یا ضعف‌ها و آسیب‌پذیری‌های امنیتی شناخته‌شده که اصلاح نشده‌اند، به خطر بیفتند. این سازمان صهیونیستی خاطرنشان کرد :

«خطر دسترسی غیرمجاز به محتوای پخش شده از این دوربین‎ها در مواقع اضطراری بیشتر است. چنین دوربین‌هایی، به‌ویژه آن‌هایی که مشرف به مناطق عمومی یا تأسیسات حساس (جاده‌های اصلی، تقاطع‌ها، ساختمان‌های عمومی و دولتی، تأسیسات ضروری و امنیتی، فضاهای عمومی، مناطق دارای فعالیت‌های ارتش اسرائیل یا نظامی، تمرکز نیروها، پارک‌ها و غیره) هستند، می‌توانند توسط حماس برای جمع‌آوری اطلاعات مورد سوءاستفاده قرار گیرند.»

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.