about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

صحرای نگو، قلب قدرت دیجیتال رژیم صهیونیستی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ رژیم صهیونیستی، مدت‌ها در تلاش است تا در میانه صحرای نگو، محلی که در آن آهن و سیمان رخ‌نمایی می‌کند، یک مرکز بزرگ امنیت سایبری و قلب تپنده فناوری را ایجاد کند. این رژیم در تلاش است تا با جذب نخبگان نظامی، دانشگاهی و صنعتی در این منطقه، دره سیلیکونی دیگر را به وجود بیاورد و خود را به رویای تبدیل شدن به قطب سایبری جهان نزدیک کند.
رژیم صهیونیستی مدعی است که بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار دنیا بعد از آمریکا در زمینه علوم امنیت سایبری است و این سرمایه‌گذاری عظیم را بیشتر به سمت مشارکت در بخش خصوصی این رژیم هدایت کرده است.
اویاتار ماتانیا، رییس سازمان سایبری ملی رژیم صهیونیستی در صحبت‌هایی مدعی شد که هیچ دولتی در دنیا، همانند اسرائیل با حملات سایبری مواجه نیست و حتی کسی نمی‌تواند این میزان از حملات را در آمریکا نیز پیدا کند. او در ادامه صحبت‌هایش در این زمینه گفت: «ما بیشتر از هرکسی دشمن داریم. ما این موضوع را درک می‌کنیم که تهدیدات سایبری هم‌اکنون وجود دارند. در ثانی، حجم بالایی از نوآوری‌های سایبری در اسرائیل در زمینه امور سایبری رخ می‌دهد. ما تنها به سایبر، به‌عنوان تهدیدی که باید با آن مقابله کنیم نگاه نمی‌کنیم، بلکه سایبر به عنوان یک موتور متحرک اقتصادی ما نیز محسوب می‌شود.»
رژیم صهیونیستی، در سال‌های اخیر، تلاش بسیاری را برای بهبود و ارتقاء اوضاع امنیت سایبری خودش انجام داده است و در این راه، قراردادهای گسترده‌ای را با شریک اصلی خود یعنی آمریکا، منعقد کرده است. حضور شرکت‌های بزرگ آمریکایی نظیر PayPal یا لاکهید مارتین در سرزمین‌های اشغالی نیز مؤید همین مطلب است. ایجاد دانشگاه امنیت سایبری بن گوریون، یکی از افتخارات مقامات صهیونیست در زمینه ارتقاء دانش سایبری محسوب شده و سران این رژیم، امید زیادی به آن بسته‌اند تا اسرائیل را در راه‌اندازی دره سیلیکونی دیگر، یاری کند.
از طرف دیگر، برخی مقامات صهیونیست مدعی هستند که آن‌ها در زمینه امنیت سایبری، فاصله زیادی با آمریکایی‌ها دارند و سال‌ها باید تلاش کنند تا در این عرصه به آمریکا برسند. گبی سیبونی (Gabi Siboni)، مدیر برنامه امنیت سایبری موسسه مطالعات امنیت ملی تل‌آویو دراین‌باره معتقد است: «ایالات‌متحده، دارای قابلیت‌های بسیار بزرگ‌تری نسبت به ما در زمینه امنیت سایبری است. ما کوچک هستیم و بسیار نگران؛ اما تفاوت ما با آن‌ها، همانند تفاوت بین یک قایق تندرو و یک ناو هواپیمابر است. ما بسیار سریع حرکت می‌کنیم.»
البته به نظر می‌رسد که با توجه به اخبار منتشر شده طی چند وقت اخیر و افشا شدن اسنادی مبنی بر جاسوسی‌های متقابل رژیم صهیونیستی و آمریکا از یکدیگر، روابط این دو دولت در مواردی به تیرگی و سردی گراییده است. یکی از سران این رژیم به تارگی در جمله‌ای تأمل‌برانگیز گفته است: «ما نمی‌توانیم منتظر بمانیم تا یک نفر در آمریکا، یک فناوری را به ما بدهد.»
ارتش این رژیم در تلاش است تا یک فرماندهی سایبری را در نیمه دوم سال آینده در خود ایجاد کند، حرکتی که آمریکا چندین سال پیش برای اجماع فعالیت‌های دفاعی و تهاجمی در بخش نظامی خود انجام داده است. به نظر می‌رسد که سران صهیونیست با این اقدام، قصد دارند تا گام دیگری برای ورود به دنیای جنگ‌های علنی سایبری بردارند و فعالیت‌های مخرب خود را، حقی قانونی برای دفاع از منافع نامشروع خود جلوه دهند.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.