about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

طی روزهای اخیر شاهد حمله همه جانبه دولت آمریکا به هواوی بودیم، تا جایی که شرکت های بزرگی مثل گوگل، هلدینگ انگلیسی ARM و حتی انجمن SD هم با غول تکنولوژی چین قطع همکاری کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ حالا رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با خبرنگاران تلاش کرده تا دلیل دشمنی اش با هواوی را توضیح دهد؛ توضیحاتی که حتی رسانه های آمریکایی را هم قانع نکرده است.

ترامپ در رویداد خبری با گروه های کشاورزی که عصر پنجشنبه برگزار شد، به سؤال یکی از خبرنگاران در مورد هواوی اینگونه پاسخ می دهد:

هواوی خیلی خطرناک است. به اقدامات آنها از منظر امنیتی و نظامی نگاه کنید، خیلی خطرناک هستند. البته شاید بتوان این شرکت را هم در قرارداد تجاری [با چین] وارد کرد. اگر به توافق برسیم، به نظرم هواوی هم می تواند بخشی از این توافق تجاری باشد.

به راحتی می توان تناقض را در صحبت های ترامپ تشخیص داد. او از طرفی می گوید محدودیت های هواوی به خاطر نگرانی های امنیتی وضع شده، و از طرفی مدعیست ادامه همکاری با هواوی را می توان در چارچوب توافق تجاری با چین گنجاند. صحبت های ترامپ تنها در صورتی با عقل جور در می آید که تهدید امنیتی هواوی را صرفاً بهانه ای پوچ و توخالی بدانیم.

در واقع شما نمی توانید تهدید امنیتی را با قرارداد تجاری رفع کنید، چون [طبق ادعای ترامپ] نهادهای جاسوسی دولت چین پس از قرارداد تجاری هم به فعالیت خود ادامه می دهند و اطلاعات ارزشمند آمریکایی ها را از طریق تجهیزات هواوی به سرقت می برند، حتی اگر از آنها خواهش کنید که این کار را انجام ندهند. اگر ادعای تهدید امنیتی هواوی صرفاً به عنوان اهرم فشار در توافق تجاری با چین مطرح شده باشد که اوضاع بدتر از قبل می شود. ترامپ با این کار و ارائه اطلاعات غلط، نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا را از اعتبار ساقط می کند، نهادهایی که همین حالا هم آن اعتبار سابق را ندارند.

در هر صورت سؤالات زیادی بی جواب مانده اند؛ مثلاً اینکه چرا فقط هواوی تهدید امنیتی محسوب می شود و شرکت های بزرگ دیگری مثل لنوو یا DJI که نقش بزرگی در حوزه تکنولوژی آمریکا دارند، از این اتهامات مبرا هستند؛ یا اینکه وقتی هواوی گوشی هایش را در آمریکا عرضه نمی کند، چرا باید از قطعات و فناوری های روز محروم شود. باید دید جنگ تجاری واشنگتن و پکن چه سرانجامی را برای شرکت های چینی رقم می زند.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.