about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

شکست قهرمان جهان از گوگل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ قهرمان حال حاضر جهان در بازی چینی GO برای دومین بار از آلفاگو،ماشین هوشمند ساخت گوگل (ساخت DeepMind در انگلیس) شکست خورد.

این قهرمان پس از شکست در مقابل ماشین ساخت مهندسان انگلیسی اعتراف کرد که در طول مسابقه هرگز این احساس را نداشته که حتی یک امتیاز نیز کسب کند.

پس از مسابقه «دمیس هاسابیس» سازنده ماشین AlphaGo نیز سکوت اختیار کرد تا دومین پیروزی ماشین ساخت دست خود و همکارانش برای گوگل را جشن بگیرد و فقط به ذکر این نکته بسنده کرد که از اواسط بازی هرچند امتیازها معلوم نبود، می‌دانست که ماشین آلفاگو برنده نهایی است.

هنوز 3 مسابقه دیگر میان ماشین هوش مصنوعی گوگل و قهرمان کره‌ای بازی معروف چینی GO مانده است اما بعید است وی بتواند بر ماشین غلبه کند.

الگوریتم بکار رفته در آلفاگو ترکیبی از سیستم ماشین یادگیری، روش جستجوی درختی و آموزش گسترده از هر دو بازی انسانی و کامپیوتری است که در مغز سیستم تعریف‌شده و در کسری از ثانیه بر اساس آنالیز 30 میلیون حرکت، حرکت قبل و بعد را شبیه‌سازی کرده و بهترین حرکت را که منجر به برنده‌شده می‌شود انتخاب و اجرا می‌کند.

گوگل اعلام کرده هرکسی بتواند آلفاگو را شکست دهد یک‌میلیون دلار جایزه در انتظار وی خواهد بود.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.