about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

شناسایی کاربر از نحوه نوشتن در گوشی‌های لمسی

فناوری Mandrake توسط NSA توسعه‌یافته است که این امکان را می‌دهد تا با شناسایی چگونگی نوشتن بر روی تلفن‌های هوشمند، کاربر را تشخیص داد. Mandrake کاربران را از روی چگونگی حرکت انگشت‌ها و طریقه ضربه زدن به صفحه لمسی، شناسایی می‌کند.

افراد در شدت ضربه‌ای که به صفحات لمسی وارد می‌کنند، باهم تفاوت دارند و هیچ‌یک یکسان نیستند. این عمل در جعل دستخط نیز نمایان است. در جعل دستخط تنها می‌توان دو بعد حرکت بر روی کاغذ را جعل کرد و بعد فشار و زمان کاملاً خاص هستند. دستگاه‌های پیشرفته تشخیص هر چهار بعد را بررسی می‌کنند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.