about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت های بزرگی مانند Cisco, Intel و VmWare نیز از حمله هفته گذشته به شرکت آمریکایی سولار ویندز متضرر شده اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ هفته گذشته بود که خبر هک شرکت مدیریت IT سولار ویندز منشتر شد .
 وزارت بازرگانی ، انرژی، خزانه داری و امنیت داخلی آمریکا، از جمله ارگان های دولتی بودند که مورد هدف مهاجمین قرار گرفتند.
بسیاری از آژانس های دولتی و شرکت های دیگر نیز تحت الشعاع این حمله قرار گرفتند. 


شرکت های Cisco، Intel، Belkin و VMware از جمله این شرکت ها بودند که شبکه های آنها آلوده به این بدافزار شدند. 


شرکت سولارویندز مدعی شده بود که کم تر از 18000 شرکت از این حمله متضرر شده اند و حتی لیست این شرکت ها را مخفی کرده است.


معمولا شرکت ها می گویند که در حال تحقیق و بررسی هستیم و به احتمال زیاد سیستم های ما آلوده نشده است اما تجربه نشان داده است که شناسایی اثرات حمله بر روی سیستم ها، زمان زیادی به طول می انجامد. 


دلایل زیادی برای حمله سایبری به یک شرکت بزرگ وجود دارد. یکی از آن دلایل می تواند دسترسی به برنامه و محصولات آینده آن شرکت و دریافت باج در ازای آن باشد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.