about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

شبکه های اجتماعی؛ تهدیدی برای سلامت عمومی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ تام اسکالون (Tom Scanlon)، مدیر بهداشت عمومی شهر برایتون (Brighton & Hove) انگلیس، عنوان کرد شواهد نشان می‌دهد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر اثرات مضری بر سلامت روانی افراد دارد. این مسئول دولتی انگلیس افزود:«اگرچه رسانه‌های اجتماعی می‌توانند ابزار خوبی باشند ولی شبکه‌های اجتماعی به ترویج بی‌اشتهایی و دیگر اختلالات تغذیه کمک می‌کنند». وی همچنین افزود که مزاحمت‌های سایبری و دسترسی افراد به تصاویر مدل‌های جسمی می‌تواند به ترویج بی‌اشتهایی منجر شود.


طبق تحقیقی که به‌صورت منطقه‌ای در این شهر انگلیس انجام‌شده است، شواهد، نشان‌دهنده وقوع برخی رفتارهایی مانند اختلالات تغذیه، خودآزاری، بی‌اشتهایی و استرس است که در مناطق عموماً مرفه‌نشین مشاهده می‌شود و طبق نظر این متخصص بهداشت و سلامت، نتیجه مخرب استفاده از رسانه‌های اجتماعی است.
به گفته این متخصص موارد تأثیرگذار مخرب شبکه‌های اجتماعی قبلاً در زمینه رفتاری مثل خودکشی بررسی‌شده ولی رفتارهای ذکرشده بالا بیشتر الگوبرداری تقلیدی از دیگران است و قبلاً در منطقه مذکور مشاهده نشده است. وی همچنین افزود که مطالب، عکس‌ها و متن‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود، به‌خصوص برای افراد جوان که آسیب‌پذیرترند، حالت آرمانی به خود می‌گیرد. انتخاب این رفتارها به‌عنوان الگو خارج از محدوده اثرگذاری خانواده و مربیان، می‌تواند به مشکلات روانی دامن بزند و پشتیبانی و حل مشکل را سخت‌تر کند.


این مقام مسئول بر این عقیده است که آن‌ها تنها در ابتدای شناسایی این مشکل قرار دارند و هنوز نمی‌دانند که چگونه معضلاتی ازاین‌دست ایجاد می‌شود. وی عنوان می‌کند:«علم بهداشت عمومی در رسانه‌های اجتماعی هنوز در ابتدای مسیر خود قرار دارد.»
به گفته کارشناسان رفتارشناسی، حساس‌ترین دوره تأثیرپذیری افراد از رفتارهای اجتماعی دوران بلوغ و نوجوانی است که در این مرحله فرد بیشترین الگوبرداری را از محیط اجتماعی خود دارد. دسترسی افراد به شبکه‌های اجتماعی در این دوران یکی از معضلاتی است که خانواده‌ها با آن روبرو هستند، چراکه پژوهش‌های رفتاری نشان می‌دهد نوجوانانی که دسترسی به شبکه‌های اجتماعی دارند، تمایل بیشتری به رفتارهای هنجارشکنانه از خود نشان می‌دهند.
شایان‌ذکر است که سواد رسانه‌ای به یکی از سرفصل‌های آموزشی دانش آموزان در کشورهای توسعه‌یافته تبدیل شده است. دولت‌ها به اهمیت تربیت در دوران بحرانی نوجوانی پی برده‌اند و با توجه به گسترش روزافزون استفاده از شبکه‌های اجتماعی به آموزش هرچه بیشتر افراد در مقاطع پایین تحصیلی رو آورده‌اند.

 

 

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.