سیستم نظارتی جدید MIT، ضامن سلامت و حریم خصوصی افراد
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققین آزمایشگاه علوم کامپیوتر و هوش مصنوعیMIT(موسسه فناوری ماساچوست آمریکا) روشی را برای سیستمی بی سیم ابداع کرده اند که نه تنها می تواند حرکات و علائم حیاتی افراد را زیر نظر بگیرد بلکه می تواند بدون استفاده از ویدیو آن ها فعالیت های آنان را نیز با حفظ حریم خصوصی بیشتری دنبال کند.
سیستم مذکور این قابلیت را دارد تا در عین حفظ حریم خصوصی افراد، به مراقبت طولانی مدت و زندگی آسان تر آن ها کمک کند و با کیفیت بهتری از این افراد حمایت کند.
این سیستم که RF-Diaryنام دارد می تواند با استفاده از ترکیب نقشه محل زندگی افراد و نوع فعالیت های صورت گرفته توسط آن ها، تشخیص دهد که یک شخص درحال خوابیدن، خواندن کتاب، آشپزی، تماشای تلوزیون و.. است.
تیم تحقیقاتی پشت این پروژه، این سیستم را به وسیله سیگنال های بی سیم تولید شده توسط افرادی آموزش داد که آن فعالیت های مشخص شده را در این مکان ها انجام دادند. این سیستم پس از آن می تواند فعالیت های جدید انجام شده در مکان های دیگر را نیز دسته بندی کند.
این سیستم نه تنها حریم خصوصی را بیشتر رعایت می کند، بلکه حتی دقیق تر از دوربین های نظارتی مبتنی بر ویدیو عمل می کند.
این بدین معناست که RF-Diaryدر مکان های تاریک و در صورت موجود موانع هم می تواند به خوبی عمل کند و به صورت کپشن و بدون ویدیو، فعالیت های افراد را شرح دهد.
در کل محققان دریافتند که این سیستم دقتی بالای 90 درصد دارد.
این فناوری می تواند به خانواده هایی کمک کند که نزدیکان آن ها سن بالا هستند و نیاز به مراقبت همیشگی دارند. در این صورت آن ها می توانند بدون آن که به حریم خصوصی نزدیکان خود تجاوز کنند، از راه دور مراقب آن ها باشند.
این فناوری میتواند نقش بسیاری مهمی را در درمان بیماران کرونایی ایفا کند و بدون تماس با آن ها، علائم حیاتی بیماران را ارزیابی و کنترل کند.
تیم سازنده این سیستم امیدوار است بتواند آن را در بستر واقعی مورد استفاده قرار دهد.