about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سیستم رجیستری فعلا اعمال مقررات نمی‌کند

وزیر ارتباطات با تاکید براینکه سیستم رجیستری موبایل فعلا اعمال مقررات نمی کند، افزایش قیمت گوشی را به دلیل کلاهبرداری سوءاستفاده کنندگان از این فضا عنوان کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محمدجواد آذری جهرمی در برنامه تلویزیونی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح رجیستری ادامه داد: این سیستم فعلا اعمال مقررات نمی کند و افزایش قیمت گوشی آفت بازار و کلاهبرداری است.

وی با بیان اینکه در مقابله با گرانی بدون دلیل گوشی، سیستم نظارتی سرعت عمل بالا نداشت، گفت: براین اساس ما از افکار عمومی استفاده کردیم و خواستیم فعلا تا ثبات بازار و تا زمانی که عده ای دنبال کلاهبرداری هستند، گوشی خریداری نکنند.

وزیر ارتباطات با تاکید براینکه فروشگاههای آنلاین افزایش قیمت در فروش گوشی نداشته اند، افزود: دولت تکالیفی برای برخورد با سوءاستفاده کنندگان از بازار دارد اما از آنجایی که مکانیزم سنتی است نظارت بر بازار زمان بر خواهد بود. به همین دلیل با هشدار و توصیه ما، تا حدودی بازار کنترل شد.

وی گفت: تلاش این است که در این طرح با تعامل با واردکنندگان و تولیدکنندگان و نیز رقابتی کردن بازار، قیمت گوشی افزایش نیابد.

وزیر ارتباطات با اشاره به تسهیلاتی که برای واردکنندگان گوشی در این طرح درنظر گرفته شده نیز گفت: به وندورهایی که در ایران شبکه خدمات پس از فروش داشته باشند امتیاز واردات تعلق می گیرد.

وی با بیان اینکه وندورهایی که سالانه میلیونها دلار از بازار گوشی موبایل درآمد دارند باید به مشترکان خدمات با کیفیت و مناسب بدهند،افزود: هم اکنون مردم با وجودی که برای برگه گارانتی هزینه اضافی پرداخت می‌کنند اما خدمات مناسبی دریافت نمی کنند.

وی در مورد شرایط گوشی هایی که توسط مسافران وارد کشور می شود نیز گفت: محدودیتی برای گوشی مسافران خارجی وجود ندارد و مسافران خارجی بدون مشکل می توانند در ایران از سیم کارت داخلی استفاده کنند. اما مابقی قوانین برای گوشی های مسافری در یک بازه زمانی اعلام خواهد شد.

جهرمی گفت: برای گوشیهایی که به صورت قاچاق وارد شده و هم اکنون در انبار است نیز برنامه این است که بتوانند با پرداخت گمرکی، امکان فعال سازی آنها را در شبکه ممکن کنند.

خودکشی دو دختر اصفهانی ربطی با بازی نهنگ آبی نداشت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد چالش نهنگ آبی و حواشی پیش آمده دراین باره گفت: این یک چالش است و به غلط با عنوان بازی در کشور شناخته می شود. بستر اجرای این چالش توسط شبکه اجتماعی است که اپلیکیشن های مرتبط با راهنمای آن هم اکنون از بازارهای اپلیکیشن حذف شده است.

جهرمی با بیان اینکه پرداخت خبری به این موضوع باعث ایجاد واهمه در جامعه شده است افزود: مطابق پیگیریها از پلیس فتا، خودکشی دو نوجوان اصفهانی ارتباطی با این چالش نداشت. به بیان دیگر موضوع خودکشی تحت تاثیر نهنگ آبی تاکنون در کشور ما رخ نداده است و این چالش باعث نشده تا حالا خطری در جامعه ایجاد شود.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.