about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سناتورهای آمریکایی خواستار تحکیم روابط سایبری با اسرائیل شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ لایحه 2 طرفه برای تقویت روابط امنیت سایبری بین اسرائیل و ایالات متحده به کنگره آمریکا معرفی شد. این لایحه خواستار ایجاد یک برنامه مالی در وزارت امنیت داخلی است که با هدف تحقیق و توسعه امنیت سایبری و همکاری فناوری سایبری با بودجه سالانه 6 میلیون دلار برای پنج سال اول استفاده خواهد شد.

براساس این لایحه، موسوم به «قانون تقویت همکاری امنیت سایبری ایالات متحده-اسرائیل»، هر نهاد یا سازمان دولتی، مؤسسه دانشگاهی، شرکت خصوصی یا غیرانتفاعی اسرائیلی یا آمریکایی، واجد شرایط رقابت برای بخشی از بودجه اختصاص یافته به شرط حضور در یک سرمایه‌گذاری مشترک با نهادی متناظر در کشور دیگر خواهد بود.

جکی روزن (Jacky Rosen)، سناتور دموکرات نوادا، که این قانون را معرفی کرد، گفت :

«با افزایش مقیاس و پیچیدگی تهدیدات امنیت سایبری، یافتن راه‌حل‌های ابتکاری برای دستیابی به فن‌آوری‌های جدید بسیار حایز اهمیت است. برای پیشرفت، این قانون دوجانبه، با ایجاد همکاری بیشتر بین ایالات متحده و اسرائیل، قطب اصلی فناوری‌های جدید و نوظهور امنیت سایبری خواهد بود. ما با کمک یکدیگر می‌توانیم ابتکارات و فناوری‌های امنیت سایبری را برای محافظت از هر 2 کشور در برابر عوام مخرب سایبری توسعه دهیم.»

سوزان کالینز (Susan Collins)، سناتور جمهوری‌خواه ایالت مین و عضو کمیته اطلاعاتی مجلس سنا، نیز در این خصوص اظهار داشت :

«حملات سایبری خطری جدی برای امنیت ملی، مالکیت معنوی، داده‌های شخصی و امنیت عمومی ما محسوب می‌شود. هک اخیر سولارویندز (SolarWinds) نشان داد که شبکه‌های ایالات متحده چقدر در برابر حملات سایبری آسیب‌پذیر هستند و این حمله باید به عنوان زنگ خطری در نظر گرفته شود. با تسهیل همکاری نزدیک‌تر با متحدمان اسرائیل، این لایحه دو جانبه به توسعه فناوری پیشرفته امنیت سایبری در آمریکا و خنثی‌سازی حملات آینده کمک می‌کند.»

جیمز لانگوین (James Langevin)، بنیانگذار و رئیس انجمن امنیت سایبری کنگره مدعی شد :

«در زمانی که دفاع سایبری ما مانند هنوز کامل آزمایش نشده، ما باید همه راه‌های موجود برای سرمایه‌گذاری در زمینه نوآوری و تحقیقات پیشرفته امنیت سایبری را کاوش کنیم. این لایحه منابعی را به تقویت مشارکت امنیت سایبری با متحد سرسختمان اسرائیل اختصاص خواهد داد و راه‌حل‌های ارزنده‌ای برای کمک به امنیت آمریکایی‌ها در فضای سایبری ارائه می‌دهد.»

این اولین لایحه معرفی شده در نوع خود از سوی روزن نیست. در کنگره قبلی نیز وی «قانون مرکز عالی امنیت سایبری ایالات متحده-اسرائیل» را معرفی کرد و از وزارت خارجه آمریکا خواست تا مزایای احتمالی ایجاد چنین مرکزی را بررسی کند. لانگوین نیز اولین بار در سال 2016 پس از بازدید از اراضی اشغالی، قانون تقویت همکاری امنیت سایبری ایالات متحده-اسرائیل را معرفی کرد.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.