سرمایه گذاری گسترده خاورمیانه و آفریقا در هوش مصنوعی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ بر اساس گزارشهای منتشر شده، سرمایهگذاری روی هوش مصنوعی در مناطق آسیای غربی و آفریقا تا پایان سال 2019، حدود 43 درصد رشد کرده است؛ زیرا پروژههای محلی و استارتآپها بهگونهای طراحی میشوند که از قابلیتها و بسترهای هوش مصنوعی بهره میگیرند. ارزش سرمایهگذاری یاد شده تا پایان سال به 374.2 میلیون دلار خواهد رسید.
مانشی رانجان (Manish Ranjan)، مدیر برنامه شرکت بینالمللی داده برای بازار خدمات ابری و نرمافزار در آسیای غربی-آفریقا و ترکیه گفت:
استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی طیف گستردهای از برنامههای تجاری را در برمیگیرد. فروشندگان نیز شروع به جایگذاری ویژگیهای آنها در محصولات خود میکنند تا به ارائه بیشترین مزایای تجاری برای کاربران خود بپردازند.
امارات متحده عربی، به عنوان دومین اقتصاد بزرگ کشورهای حوزه خلیجفارس، بیشترین بهره را از به کارگیری هوش مصنوعی خواهد برد. این انتظار وجود دارد که تا سال 2030 حداکثر 14 درصد از تولید ناخالص ملی این کشور -حدود 100 میلیارد دلار- برسد. پس از امارات عربستان قرار دارد که تولید ناخالص آن با کمک هوش مصنوعی 12.4 درصد افزایش پیدا میکند.
تحلیلگران پیشبینی میکنند سرمایهگذاری در امارات تا سال 2023 به صورت سالانه 19 درصد افزایش پیدا میکند. صنعت بانکداری و خردهفروشی در سال 2020 بیش از 33 درصد سرمایهگذاریها را انجام میدهد. پس از آن دولتهای مرکزی و صنعت مخابرات قرار خواهند گرفت.
سرمایهگذاری روی هوش مصنوعی در خاورمیانه-آفریقا در زمینههای گستردهای ادامه پیدا خواهد کرد. برای مثال خودمختار سازی و سامانههای اطلاعاتی تهدید و جلوگیری، حدود 30 درصد کل هزینهها را در 2020 به خود اختصاص میدهند.