سرمایهگذاری وزارت دفاع آمریکا درزمینه هوش مصنوعی
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس اظهارات «Ainikki Riikonen» از محققین برنامه فناوری و امنیت ملی در مرکز امنیت آمریکای جدید، بودجه پیشنهادی پنتاگون در سال 2020 شامل 927 میلیون دلار برای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین است. 208 میلیون دلار از این بودجه به مرکز هوش مصنوعی مشترک اختصاص داده شده است. مرکزی که در سال 2018 تأسیس شد.
«Ian McCulloh» دانشمند ارشد داده در شرکت «Accenture Federal Services » گفت: «در تلاشهای اولیه، این مرکز، دیدگاهی سطح بالا و آگاهی زیادی را در مورد مسائل حوزه هوش مصنوعی به ارمغان آورد. هوش مصنوعی، سختافزار، نرمافزار، مردم و فرآیندها را دربرمی گیرد. با بودجه یک میلیارد دلاری، مدیران وزارت دفاع و جوامع اطلاعاتی به دنبال بهترین راه برای تقویت مؤثر این تواناییهای در حال ظهور هستند.» نگاه عمیقتر به اعداد و ارقام، نشاندهنده تأکید بر تحقیقات مبنایی است. بودجه درخواستی دارپا شامل 138 میلیون دلار برای فناوری سیستمهای پیشرفته زمینی است که در سال گذشته 109 میلیون دلار بود.
این برنامه شامل تحقیقاتی در مورد عملیات شناسایی شهری و عملیات زیرزمینی تحت هدایت هوش مصنوعی است. همچنین در بودجه دارپا 10 میلیون دلار برای پروژه موسوم به «Highly Networked Dissemination of Relevant Data Project»، ابزار هشدار موقعیتی در نظر گرفته شده است و همچنین 161 میلیون دلار، (64 میلیون دلار بیشتر از سال گذشته) به پروژه دیگری موسوم به «AI Human Machine Symbiosis Project» اختصاص یافته است. تلاشهای مربوط به تحقیقات بنیادی میتواند منجر به نتایج عملی برای مبارزان شود؛ اما قبل از اینکه پنتاگون بتواند از قدرت پیشبینی و تحلیلی هوش مصنوعی استفاده کند، فرماندهان ارتش باید زیرساختهای موردنیاز را تأمین کنند.
تاد پروبرت (Todd Probert) معاون رئیس بخش تجاری شرکت دفاع «Raytheon» گفت:
دادههای بسیار زیادی در دسترس ارتش است اما آنها در مکانهای مختلفی ذخیره میشوند و بهندرت در فرمتهایی باقابلیت کاربرد در الگوریتمها، میتواند از آنها استفاده کرد. اگر ارتش به دنبال موفقیت است، برای استفاده از دادهها باید روی پردازش، علامتگذاری و پاکسازی و همچنین استخدام و آموزش دانشمندان داده موردنیاز تمرکز کند. فعالیت مناسب در این عرصه نیازمند افراد فنی است که به دست آوردن آنها آسان نیست. استعدادهای این عرصه بهراحتی در دسترس نیستند. در این زمینه دولت با صنایع بر سر تعداد استعداد کم این عرصه رقابت خواهد کرد که این نشاندهنده نیاز مبرم به سرمایهگذاری روی کارکنان بااستعداد است. از این به بعد دفاع میتواند با سرمایهگذاری در برنامهها و پروژههای ویژهای که از مزایای هوش مصنوعی بهرهمند میشوند، آغاز شود. ممکن است پنتاگون با در نظر گرفتن قدرت بالقوه هوش مصنوعی بهعنوان سلاحی در جنگ فعالیتش را آغاز کند.
«Rahul Kashyap» مدیر اجرایی و رئیس شرکت امنیتی «Awake» گفت:
ما در حال درگیر شدن با تأثیرات هوش مصنوعی و چگونگی دست بردن به آن توسط دشمنان در راستای اهداف نامناسب هستیم. یادگیری ماشینی ممکن است کارایی سیستمهای نظامی را افزایش دهد اما وابستگی به داده، سیستم های مذکور را در برابر حملات نوع جدید آسیب پذیر خواهد کرد. با استفاده خصمانه از هوش مصنوعی، بحث در مورد روشهایی که ممکن است از دادهها (که ما به آنها وابستگی داریم) درراستای ایجاد تغییر و اخلال در الگوریتمهای و ورودیهای ماشین استفاده شود، بالا گرفته است.
برخی از متخصصان، سرمایهگذاری سریع در این زمینه (ایجاد ظرفیتهای پدافندی بهعنوان بخشی از لایههای بنیادی هوش مصنوعی) برای مواجهه با این خطرات بالقوه را پیشنهاد میکنند.