about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یکی از کارمندان سابق سامسونگ به سرقت و افشای اطلاعات محرمانه این شرکت برای راه‌اندازی کارخانه تراشه‌سازی در چین متهم شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، کره جنوبی یکی از مدیران سابق سامسونگ را به سرقت اسرار شرکت به ارزش صدها میلیون دلار برای راه اندازی یک کارخانه تراشه در چین متهم کرده است.

نیمه رسانا ها به مساله ای حساس بین ایالات متحده و چین تبدیل شده اند. از این رو کشور چین در نبردی سخت با ایالت متحده بر سر دسترسی به فناوری و منابع ساخت تراشه میباشد.

طبق گفته دادستان های کره جنوبی ، کارمند سابق سامسونگ که پیش‌تر در اِس کِی هاینیکس (SK Hynix) ، شرکت تراشه‌سازی بزرگ کره جنوبی کار کرده بود، به‌طور غیرمجاز اطلاعات محرمانه سامسونگ را به‌دست آورده و با برپایی یک کارخانه تولید نیمه‌رسانا در حد فاصل سال‌های 2018 تا 2019، سعی داشته است در شیان چین تراشه تولید کند. این کارخانه ظاهراً حدود 1.5 کیلومتر با کارخانه سامسونگ در شیان فاصله داشته است.

این مرد که نامش فاش نشده و در بازداشت به سر میبرد و در انتظار محاکمه است، مطالبی را که توسط کره جنوبی به عنوان فناوری هسته ای ملی طبقه بندی می شود، به سرقت برده است؛ دسته ای از فناوری که در صورت افشا شدن در خارج از کشور، به طور بالقوه میتواند به امنیت ملی و اقتصاد آسیب برساند.

این متهم یک متخصص حرفه ای در تولید نیمه رساناها میباشد که دهه ها در این صنعت کار کرده است.
مقامات کره جنوبی اعلام کردند که اطلاعات به سرقت رفته حداقل ۳۰۰ میلیارد وون (۲۳۶ میلیون دلار) برای سامسونگ ارزش داشته است.صنعت نیمه رساناها ۱۶.۵ درصد از کل صادرات کره جنوبی در سال ۲۰۲۲ را به خود اختصاص داده و یک دارایی ملی است.

دادستان‌های کره جنوبی در ارتباط با این پرونده شش نفر دیگر را هم به جاسوسی و سرقت اطلاعات متهم کرده‌اند.

 

 

 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.