about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سد دوستی در مقابل آزار و اذیت آنلاین

پژوهشگران آمریکایی، خدماتی راه اندازی کرده اند تا مردم با کمک دوستان خود به مقابله با محتوای آزار دهنده آنلاین بپردازند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «MIT»؛ آزار و اذیت در شبکه های اجتماعی و جهان آنلاین روز به روز در حال افزایش است. برای مثال توییتر هم اینک تحت تأثیر این موضوع قرار گرفته است. الگوریتم های یوتیوب در بعضی مواقع چنین محتوایی را ترویج می دهند و گزارش آنها در انستاگرام هم روند سختی دارد.

هم اینک از ابزارهای متعددی برای مسدودسازی کاربران یا حذف لغات آزار دهنده به کار گرفته می شوند؛ اما بسیاری از محتواهای منفی آنلاین به اندازه ای ظریف هستند که الگوریتم های به تنهایی قابلیت شناسایی ابعاد مختلف آنها را ندارند؛ اما چه اتفاقی رخ می دهد اگر کاربران بتوانند به دوست خود کمک کرده، از آنها در برابر پیام های آزار دهنده دفاع کنند؟

گروهی از پژوهشگران آزمایشگاه علوم رایانه و هوش مصنوعی دانشگاه ام آی تی (CSAIL)، به منظور مقابله با شرایط یاد شده پروژه ای به نام «اسکوادباکس» (Squadbox) راه اندازی کردند. این طرح نوعی ابزار جمع آوری منابع جدید است که به کاربران اجازه می دهد گروهی از دوستانخود را انتخاب کنند تا در طول حملات، پیام هایی با محتوای بد را شناسایی و فیلتر کنند.

محققان با هنگام مصاحبه با طیف وسیعی از دانشمندان، فعالان و کاربران یوتیوب دریافتند بیشتر مردم در زمان دریافت محتوای آزار دهنده در ایمیل خود به حمایت خانواده و دوستانشان متکی هستند.

دیوید کارگر (David Karger)، استاد دانشگاه MIT توضیح داد هدف اسکوادباکس ایجاد ابزاری به نام «منبع یابی دوستان» (friend-sourcing) است که بسیار مؤثرتر عمل کرده و به مدیریت کمتری نیاز دارد.

کارگر گفت:

اگر شما کلید صندوق خود را در اختیار ناظران قرار دهید، آنها چگونه متوجه می شوند ایمیلی باید بررسی شود. همچنین از کجا تشخیص خواهند داد که محتوایی هم اکنون توسط دیگران بررسی نشده است؟ اسکوادباکس به کاربران اجازه می دهند نحوه ی مدیریت محتوای ورودی را سفارشی سازی کنند.

کاربران اسکوادباکس می توانند نوع فیلترهای کارگذاری شده روی ایمیل خود را مشخص کنند تا محتوای ورودی بر اساس آنها به کانال معتدل سازی منتقل شود. سپس ناظران تصمیم خواهند گرفت کدام محتوا، آزار دهنده بوده باید حذف شوند و کدام به داخل صندوق میل وی بازگردد.

برای نمونه یک خبرنگار ممکن است، یک ایمیل آدرس عمومی راه اندازی کند تا بتواند محتوای خبری مورد نظر را دریافت کند؛ اما می ترسد توسط مخالفان خود مورد آزار و اذیت قرار بگیرد. وی می تواند یک حساب کاربری در اسکوادباکس ایجاد کند و در آدرس ایمیل خود را به هر گونه ی دلخواه به اشتراک بگذارد. در نتیجه هر محتوایی که دریافت می کند، ابتدا برای افرادی که مشخص کرده است، ارسال می گردد.

Paragraphs
سد
سد دوستی در مقابل آزار و اذیت آنلاین

کلیفورد لامپه (Clifford Lampe)، استاد داده ها در دانشگاه میشیگان گفت:

راه حل های گذشته یا به صورت کامل به روش های خودکارسازی متکی بود. یا از راه کارهای اجتماعی، مانند دادن اطلاعات حساب کاربری خود به دوستان بستگی داشت. روش بالا یک روش ترکیبی است تا انسان و ابزارها در کنار یکدیگر با شرایط مقابله کنند.

پژوهشگران توضیح دادند امیل محلی منحصر به فرد برای مطالعه آزار و اذیت های آنلاین است؛ اما آنها سعی دارند قابلیت های طرح خود را در بستر شبکه های اجتماعی نیز گسترش دهند.

کارگر افزود:

موضوع جالب در مورد ایمیل این است که بر خلاف فیسبوک و توییتر از بستری باز بهره نمی برد. به این معنی که آزار دهندگان به علت عمومی نبودن پیامشان، کمتر پاسخگو هستند.

کاربران دستاورد بالا می توانند فهرست های سفید و سیاه ایجاد کنند تا به صورت خودکار به مقصد مورد نظر ارسال شوند. از طرفی امکان فعال یا غیر فعال کردن خدمات یاد شده، مشاهده ی امتیاز دریافتی به محتوا و پاسخ به آنها را نیز دارد.

دانشمندان برای آزمایش پروژه خود از 5 گروه مختلف استفاده کردند. نتایج نشان داد آنها ترس کمتری از حریم خصوصی داشته و تصمیم های بهتری را نسبت به قربانیان اتخاذ می کنند. با وجود این آنها همچنان نگران بودند دوستانشان نسبت به سرعت پاسخ کم حساس باشند و سیستم نیز بار مسئولیت را افزایش دهد. پژوهشگران توضیح دادند داشتند تعداد ناظران زیاد می تواند این مشکل را برطرف کند.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.