سخنرانی مدیر FBI در کنفرانس امنیت سایبری
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کریستوفر رِی (Christopher Wray)، مدیر FBI، مدعی شد با رشد تهدیدات سایبری، اف بی آی متعهد به توسعه مهارتهای سایبری نیروی کار خود، ایجاد مشارکت و مجازات مجرمان سایبری است.
رِی در کنفرانس بزرگ امنیت سایبری گفت: «امروز بسیاری از ما آنلاین زندگی میکنیم و در این موقعیت موارد زیادی اهمیت دارند که این برای بسیاری افراد خطرناک است. هک کردن که قبلاً بسیار جزئی و برای سرگرمی بود، امروز برای جاسوسی کامل اقتصادی دولت بکار میرود و تبدیل به فعالیت بزرگ جنایی سایبری شده است. تهدیدات اکنون از همه طرف به سمت ما هجوم میآورند.»
کنفرانس امنیت سایبری به میزبانی اف بی آی و دانشگاه فوردهام (Fordham) با محوریت موضوعات سایبری از جمله بات نتها و بدافزارها، کمپینهای اطلاعرسانی و حملات به زیرساختهای حیاتی و با حضور مدیر اف بی آی و جوزف مک شین (Joseph McShane)، رئیس دانشگاه فوردهام، به همراه ویلیام اف سویینی (William F. Sweeney)، معاون اف بی آی در نیویورک و ویلیام بیکر (William Baker)، از مرکز رسانه، سیاست عمومی و آموزشی برنارد ال. شوارتز در دانشگاه فوردهام، برگزار شد.
کریستوفر رِی در این کنفرانس در مورد انواع مختلف تهدیدات سایبری که کشور آمریکا با آنها روبروست، از جمله تهدیدات داخلی، هکتیویست ها، دخالتهای خارجی و بهتازگی تهدیدات ترکیبی سخن گفت و همچنین تأکید کرد که باوجود رشد هکرها، اف بی آی نیز پیشرفت کرده است.
به گفته مقامات دولتی، اف بی آی مهارتهای سایبری نیروها و کارکنان خود را برای رویارویی با تهدیدات سایبری توسعه داده بطوریکه تیمهای عملیات سایبری در FBI میتوانند همانند تیمهای ضد تروریستی بهسرعت به حملات و تهدیدات سایبری پاسخ دهند. همچنین نیروهای سایبری در هر شاخه اف بی آی و در هر منطقهای نسبت به نقض، انجام تحقیقات و جمعآوری اطلاعات عملیاتی پاسخگو هستند.
رِی با اشاره به موفقیتهای اخیر، مانند تلاشهای بینالمللی برای بستن بازارهای آنلاین آلفابی و هانسا و شناسایی و اتهام علیه چهار هکر که اطلاعات میلیونها کاربر یاهو را دزدیده بودند، اعلام کرد که مشارکتها کلید موفقیت FBI در تلاشهای سایبری هستند و این اداره به دنبال توسعه همکاری با بخش خصوصی و اجرای قوانین است.
وی افزود: «باوجودی که قادر نیستیم تمامی تهدیدات سایبری را متوقف کنیم، اما میتوانیم در همان مراحل ابتدایی تمامی تلاش خود را برای جلوگیری از بدتر شدن تهدیدات انجام دهیم. میتوانیم اطلاعات را به اشتراک بگذاریم، امضاها و اثرانگشتها را شناسایی کنیم و از حملات مشابه در مکانهای دیگر جلوگیری کنیم؛ اما برای این کار نیاز به همکاری بخش خصوصی داریم.»
مقامات آمریکایی معتقدند که پس از شناسایی هکرها و مهاجمان سایبری، اف بی آی با همکاری برخی سازمانهای دیگر برای اعمال قانون باید وارد عمل شود، حتی اگر مهاجمان برای دستگیری و محاکمه در ایالاتمتحده نباشند. گاهی اوقات بهترین روش نامگذاری و شرمنده کردن است، بدین معنا که پس از واردکردن اتهامات، اجازه میدهند که مهاجمان سایبری بفهمند تحت تعقیب اف بی آی هستند.
مدیر اف بی آی عنوان کرد که با رشد تهدیدات سایبری، تمامی احزاب دخیل در امنیت سایبری باید تلاش خود را برای پیشرفت مقابله با این تهدیدات انجام دهند. وی با اشاره به مشکل عدم دسترسی اف بی آی و دیگر سازمانهای اجرای قانون به دستگاهها و ابزار مناسب فنی بهعنوان یک مسئله حیاتی، خاطرنشان کرد که بخشهای خصوصی و دولتی باید با مشارکت یکدیگر مشکل حفظ امنیت را حل کنند.
رِی ادامه داد: «برای اجرای قانون، دولت، بخش خصوصی، صنعت فناوری، زمینه امنیتی و دانشگاهها باید راهی برای همکاری و جلوگیری از تهدیدات و انطباق با تغییرات و تمامی پیامدهای آن پیدا کنند؛ زیرا درنهایت هدف ما حفاظت از سیستمها، نوآوریها و از همه مهمتر حفاظت از مردم است.»