about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

سازگاری کورتانا با تراشه‌های رزپری پای

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مایکروسافت به زودی بروزسانی سازندگان «Creators» را در منتشر می‌کند. یکی از ویژگی‌های این برروزرسانی سازگاری دستیار صوتی کورتانا با تراشه‌های رزبری پای 3 (Raspberry Pi 3) است.
تراشه‌ی رزپری نوعی رایانه‌ی تک بردی است و قابلیت پشتیبانی از سیستم‌عامل‌های مختلفی را داشته، از «Windows 10 IoT Core» که به صورت ویژه برای ابزارهای اینترنت اشیا به کار گرفته می‌شود نیز پشتیبانی می‌کند.
عملکرد کورتانا در ابزارهای اینترنت اشیا و تراشه‌های رزبری پای دقیقاً مشابه رایانه و تلفن‌های هوشمند است و کاربران می‌توانند درخواست‌هایی مانند وضع آب و هوا، تنظیم زمان، تقویم و اطلاعات ترافیکی را آن بکنند.
برای استفاده از کورتانا در ابزارهای اینترنت اشیا و رزبری پای، این تراشه باید به یک میکروفون، هدفون مجهز شوند.
بستر Windows 10 IoT Core علاوه بر رزپری پای توسط رایانه‌های تک بردی اینتل نیز پشتیبانی می‌شود و در نتیجه احتمالاً می‌توان از کورتانا روی آن نیز استفاده کرد.
یکی از اهداف مایکروسافت استفاده از کورتانا در خانه‌های هوشمند است و به نظر می‌رسد اقدام یاد شده در زمینه‌ی این راهبرد، صورت گرفته می‌گیرد.
از دیگر ویژگی‌های بروزرسانی سازندگان می‌توان به اضافه شدن ویژگی‌های 3 بعدی مانند برنامه‌ی «Paint 3D»، واقعیت ترکیبی و واقعیت مجازی اشاره کرد.

 

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.