about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دانشمندان آلمانی موفق به ساخت کوچکترین آشکار کننده امواج فراصوت در دنیا شدند.

به گزارش کارگروه فناوری و اطلاعات سایبربان؛ دانشمندان آلمانی موفق به ساخت کوچک ترین شناساگر(آشکار کننده) امواج فراصوت دنیا شدند که حتی کوچکتر از گلبول های قرمز خون است. 


این شناساگر می تواند قابلیت های زیادی را در حوزه عکسبرداری با رزولوشن بالا ، به دنیا معرفی کند.


محققان نتایج این آزمایش را خیره کننده توصیف کردند. و امید دارند تا این فناوری، امکان مطالعه موارد بیولوژیکی در سطح دقت بی سابقه ای را میسر کند.
این شناساگر توسط مرکز تحقیقاتی و سلامت محیطی آلمان و دانشگاه فنی مونیخ  طراحی شد ‌
این دستگاه جدید، قدمی بسیار بزرگ به سوی استفاده از فناوری جدید عکسبرداری توسط امواج فراصوت محسوب می شود.
فناوری قدیم فراصوت متکی بر دستگاه های پیزوالکتریک بود که فشار حاصل از امواج فراصوت را به ولتاژ الکتریکی تبدیل می کرد.
کیفیت عکس های تولیدی از طریق این روش مستقیما بستگی به اندازه شناساگر داشت. هرچه شناساگر کوچکتر بود ، کیفیت عکس ها می شد.
اما این فناوری جدید از تکنولوژی های عکسبرداری پیشرفته ای بهره می برد. عملکرد این فناوری بر اساس سیلیکون فوتونیک (کنترل امواج‌ الکترو مغناطیسی)بود.
تکنولوژی سیلیکون فوتونیک قابلیت های زیادی در حوزه محاسبات و انتقال داده ها دارد. این ویژگی ها باعث می شود تا دانشمندان بتوانند  از آن ها ،در ساخت این شناساگرها استفاده کنند.
این شناساگر به جای استفاده از فناوری پیزوالکتریک، از تغییرات میزان نور در آن ه‍ا بهره مند میشود.


این دستگاه کوچکتر از گلبول قرمز می باشد. این اولین بار است که شناساگری در این اندازه برای آشکارسازی امواج فراصوت مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.