about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ساخت پلتفرم جنگ نوین آمریکا

شرکت «لاکهید مارتین» طی قراردادی، موظف به ساخت پلتفرم یکپارچه ی جنگ الکترونیک، جنگ سایبری و جنگ سیگنالی برای ارتش آمریکا شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ شرکت آمریکایی «لاکهید مارتین» طی قراردادی 9.6 میلیون دلاری با نیروی زمینی آمریکا، به منظور توسعه پلتفرم یکپارچه جنگ الکترونیک، شنود و سایبری، قرار است، سیستم‌های تسلیحاتی و منابع داده‌های حساس را با یکدیگر هماهنگ کنند.

این سیستم،Lockheed Martin's All Domain Operation (JADO)  نام دارد.

توضیحی در مورد این  سیستم

سیستم «JADO» به فرماندهان اجازه می‌دهد تا با سرعت به پیش‌بینی تحرکات دشمن بپردازند و بتوانند آن‌ها را مختل کنند و با یک دقت ویژه آن‌ها را درهم بشکند. 

لاکهید مارتین در فاز دوم این پروژه، به توسعه فناوری و سیستم‌های مبتنی بر تاکتیک خود در ارتباط با نیروی زمینی ادامه خواهد داد.  

شایان ذکر است با توجه به وابستگی نیروی زمینی آمریکا به قابلیت‌های سایبری و الکترونیک، این کشور، 39.7 میلیون دلار بودجه برای توسعه «سیستم‌های لایه زمینی»  درخواست کرده است. 

این سیستم، به سربازان کمک می‌کند تا سیگنال‌هایی را در محیط الکترومغناطیس تشخیص دهند و جزئی از چشم‌انداز 2028 نیروی زمینی است. 

«سیستم لایه زمینی» مجموعه یکپارچه‌ای از قابلیت‌های اطلاعات سیگنال، جنگ الکترونیک و عملیات فضای سایبری را ارائه می‌دهد تا امکان استقرار مؤثر سیستم «JADO» را فراهم کند.

در سال 2018 شرکت لاکهید مارتین یک پلتفرم به نام «cyber carrier» را برای فرماندهی سایبری آمریکا توسعه داد که سربازان سایبری را قادر می‌ساخت تا بتواند برنامه‌ها، ابزارها و حملات خود را هماهنگ کنند.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.