about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مالزی یک تقویت کننده امنیت سایبری موسوم به الگوریتم اختصاصی نیروهای مسلح را توسعه داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیروهای مسلح مالزی (MAF) اولین محصول رمزنگاری محلی معروف به الگوریتم اختصاصی نیروهای مسلح (ADAM) را برای تقویت امنیت سایبری کشور توسعه داده است.

تان سری داتوک سری محد اصغر خان گوریمان خان (Tan Sri Datuk Seri Mohd Asghar Khan Goriman Khan)، رئیس نیروی هوایی مالزی، گفت که این الگوریتم که از سال 2019 توسعه یافته، اعتبارسنجی رمزنگاری مالزی را از «CyberSecurity Malaysia» در 30 سپتامبر امسال دریافت کرده است.

وی افزود که الگوریتم اختصاصی نیروهای مسلح به‌وسیله نیروهای مسلح از طریق بخش دفاع سایبری و الکترومغناطیسی آن با همکاری CyberSecurity مالزی، آژانس امنیت سایبری ملی، نوسازی اداری و واحد برنامه‌ریزی مدیریت مالزی، شرکت‌ها و دانشگاه‌های محلی توسعه یافته است.

این مقام مالزیایی در سخنرانی افتتاحیه خود در برنامه «Siber Siaga 2022» اظهار داشت :

«الگوریتم اختصاصی نیروهای مسلح، وابستگی نیروهای مسلح به محصولات خارجی را کاهش و در عین حال اعتبار شرکت‌های داخلی را در توانمندسازی صنعت دفاع ملی، همانطور که در کتاب سفید دفاع و سیاست ملی رمزنگاری الزامی است، افزایش می‌دهد. امیدواریم که این الگوریتم گسترش یابد و به طور گسترده به‌وسیله سایر آژانس‌های سایبری در کشور مورد استفاده قرار گیرد.»

اصغر خان نماینده تان سری افندی بوانگ (Tan Sri Affendi Buang)، رئیس نیروهای مسلح مالزی بود.

بعداً، داتوک شمس‌الدین لودین (Datuk Shamsuddin Ludin)، مدیر کل بخش سایبری و الکترومغناطیسی دفاعی، در یک کنفرانس مطبوعاتی عنوان کرد که هدف الگوریتم اختصاصی نیروهای مسلح، تقویت امنیت شبکه، برنامه‌ها و امنیت ارتباطات آژانس‌های امنیتی و سایر سازمان‌های دولتی است.

در برنامه Siber Siaga 2022، که در 19 و 20 دسامبر برگزار شد، شمس‌الدین آن را به عنوان رویدادی توصیف کرد که رویکرد کل دولت و کل جامعه را اجرا می‌کند.

وی تأکید کرد :

«چنین رویکردی ضروری است زیرا اینترنت دنیایی بدون مرز است. اگر این موضوع (امنیت سایبری) نه تنها از منظر فناوری، بلکه از منظر همکاری و تفاهم تقویت نشود، جهان اینترنت در نهایت فرو خواهد ریخت. همه در زندگی روزمره خود از اینترنت مانند رسانه‌های اجتماعی و بانکداری آنلاین استفاده می‌کنند. اگر این آگاهی وجود نداشته باشد، روزی امنیت و حاکمیت کشور را تهدید می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.