زیرساختهای اینترنتی هند؛ هدف حملات سایبری
به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ طبق گزارش پلیس هند، بزرگترین حملهی سایبری دهه اخیر، به فراهمکنندههای اینترنت (ISP) هند، طی هفته گذشته رخ داده است. بریجش سینگ (Brijesh Singh)، مسئول تیم اقدامات اضطراری رایانهای هند، پس از انتشار این خبر اعلام کرد: «تیمهای تخصصی این شرکت در حال مبارزه با هکرها هستند و تا روشن نشدن جوانب مختلف، نمیتوان به هیچ خبری در این مورد اعتماد کرد.» درحالیکه حملات DDOS، معمولاً دو تا چهار ساعت ادامه دارند و گهگاه میزان محدودی قربانی میگیرند، حملات اخیر به هند چهار تا پنج روز ادامه داشته و زیرساختهای کوچک و متوسط این کشور را به نابودی کشیده است. هنوز هیچ کشور یا گروه خاصی، مسئولیت انجام این حملات سایبری گسترده به هند را بر عهده نگرفته است. مقامات هندی نیز از هیچ نام خاصی، بهعنوان عامل احتمالی حمله یاد نکردهاند و همه چیز را به مشخص شده نتیجه تحقیقات در این زمینه واگذار کردهاند.
حملات DDOS، با کمک IP های آلوده انجام میشوند. روزانه تعداد زیادی IP، برای همهی کاربران فرستاده میشوند که سیستم بهطور خودکار آنها را اسپم کرده و کاربر حتی متوجه آنها نیز نمیشود؛ اما زمانی که این میزان بسیار بالا باشد و برای مدت طولانی ادامه داشته باشد میتواند منجر به مختل شدن روند عادی سیستم شده و سیستم از دسترس خارج شود.
حملات اختلال سرویس توزیع شده، این روزها به یکی از معضلات رایج امنیتی در کشورها تبدیل شده است و روزانه، خبرهای متعددی مبنی بر انجام یک حمله اختلال سرویس توزیع شده به یکی از مراکز دولتی یا خصوصی در گوشهای از جهان، روی خروجی خبرگزاریهای دنیا منتشر میشود. چند روز پیش هم یک حمله اختلال سرویس توزیع شده، سبب شد تا وبگاه کتابخانه کنگره آمریکا، از دسترس خارج شود.