روی آوردن معترضان هنگ کنگ به ابزارهای ارتباطی آمریکایی
برنامه مذکور به کاربران این امکان را میدهد تا فعالیتهای مشترک خود را سازماندهی کنند و برای چت کردن در این زمینه، گروههای مشترک خاصی را ایجاد نمایند. طراحی این برنامه به گونه ای است که حتی در صورت اختلال شبکههای تلفن همراه، کاربران با یکدیگر در ارتباط خواهند بود و با استفاده از سیگنالهای بلوتوث گوشی همراه، هر کاربر را به یک فرستنده کوچک مبدل میکند.
نکته جالب در مورد این برنامه رمزنگاری نکردن اطلاعات رد و بدل شده میان کاربران است و به همین دلیل از امنیت بسیار پایینی برخوردار می باشد. همین موضوع می تواند به ضرر معترضان باشد، چرا که رمزنگاری نکردن اطلاعات ردیابی کردن کاربران فرستنده آن را به دنبال دارد.
فایرچت توسط شرکتی آمریکایی Open Garden طراحیشده و در کشورهایی همچون برزیل وعراق نیز محبوبیت فراوانی دارد.
به دنبال تظاهرات مردمی در هنگکنگ و انتشار تصاویر آن از طریق اینستاگرام، حکومت چین نیز برای جلوگیری از گسترش تظاهرات آزادیخواهانه در سرزمین اصلی چین، این سایت را فیلتر کرد.
اینستاگرام یکی از معدود سایتهای خارجی در چین بود که فیلتر نشده بود و حالا به دنبال افزایش خشونت پلیس چین علیه مردم هنگکنگ و تلاش برای عدم اطلاع و آگاهی بهصورت آنلاین ازآنچه در هنگکنگ میگذرد، در منطقه اصلی چین از دسترس خارجشده است.