about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

روباتیک شدن صنعت بانکداری در دهه آینده

صدها هزار نفر از کارمندان بانک‌ها در دهه‌ی آینده به علت رشد خودمختار سازی و روباتیک، شغل خود را از دست می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پیشرفت فناوری به خصوص در زمینه‌های روباتیک و خودمختار سازی به اندازه‌ای بوده است که تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند، تنها در آمریکا حدود 200 هزار نفر از کارمندان بانک‌ها در دهه آینده شغل خود را از دست می‌دهند.

مایک مایو (Mike Mayo)، تحلیلگر ارشد ولز فورگو سکوریتی (Wells Fargo Securities LLC)، در صنعت بانکداری سالانه 150 میلیارد دلار روی فناوری سرمایه‌گذاری می‌شود که بیش از دیگر حوزه‌ها است. این اقدام درنهایت به کاهش هزینه‌ها می‌انجامد و خساراتی را که کارمندان به وجود می‌آورند جبران می‌کند؛ زیرا این خطاها نیمی از کل هزینه‌های بانکی را شامل می‌شود.

سازمان‌ها، شعبات بانک‌ها، مراکز تماس و کارمندان آن‌ها به یک‌سوم کاهش پیدا می‌کنند. از طرفی شغل‌های مرتبط با فناوری، فروش، مشاوره و تبلیغ کمتر تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

میشل تانگ (Michael Tang)، یکی از شرکای شرکت دیلویت (Deloitte)، ادامه داد:

بیشترین تغییر در مراکز تماس رخ خواهند داد. چه در سطح داخلی و چه خارجی. ما هم‌اکنون نیز از چت بات‌ها استفاده می‌کنید. تعدادی از مردم حتی نمی‌دانند در زمان تماس یا ارسال پیام با یک هوش مصنوعی صحبت می‌کنند، زیرا این بات‌ها تنها به سؤالات جواب می‌دهند.

با افزایش خودمختار سازی تعداد زیادی از کارمندان اخراج خواهند شد. همچنین تعداد بانکداران و بازرگانان که از گذشته به عنوان باارزش‌ترین دارایی‌های شرکت‌ها شناخته می‌شدند با ظهور روبات‌ها، به یک‌سوم کاهش می‌یابد.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.