رزمایش مجازی گروه پنج چشم برای مقابله با حملات سایبری
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ یک مقام ارشد نظامی سایبری امریکا معتقد است هکرها از همهگیری ویروس کرونا برای حمله به مؤسسات و زیرساختهای حیاتی استفاده میکنند.
مقامات وزارت دفاع امریکا اخیراً در مورد بازی جنگ مجازی خبر دادند. در این بازی نظامیان مبارز مجازی آمریكا و متحدانش تلاش میکنند تواناییهای خود برای مقابله با تهدیدات سایبری در دنیای واقعی را تقویت کنند.
جان ماگر (John Mauger) یکی از فرماندهان سایبری امریکا در یک کنفرانس تلفنی بدون اشاره به جزئیات این تهدیدات سایبری اعلام کرد:
ما از زمان شروع گسترش کرونا شاهد افزایش فعالیتهای خصمانه هستیم. تلاشهای ما تنها بخشی از تلاشهای دولت برای مقابله با حملات پیچیده سایبری است.
فرماندهی سایبری امریکا اخیراً طی توضیحاتی در مورد این بازی به گزارشگران گفت، این بزرگترین رزمایش آموزش مجازی تاریخ است. در این مرحله از رزمایش حمله به سیستمهای کنترل فرودگاه و انبارهای سوخت شبیهسازیشده بود. در این رزمایش مهاجمان سعی داشتند از طریق حمله فیشینگ و بدافزار به سیستم مدافعان دسترسی پیدا کنند و مدافعان هم سعی میکردند از سیستمهای خود دفاع کنند.
وزارت دفاع در سالهای گذشته رزمایش تمرینی مشابهی را برای مبارزان خود و متحدان و همچنین سایر آژانسهای آمریکایی برگزار کرده است. گارد ساحلی، وزارت انرژی و مهندسین نیروی زمینی که بر سدهای کشور نظارت دارند، با وزارت دفاع در این رزمایش همکاری کردند.
این رزمایش منحصربهفرد بود زیرا به علت همهگیری ویروس کرونا کاملاً آنلاین برگزار شد. این رزمایش در 9 منطقه زمانی مختلف و با حضور 17 تیم متشکل از 500 شرکتکننده برگزار شد.
ماگر در ادامه اظهاراتش افزود:
ما متوجه این موضوع شدیم که جمعکردن این تعداد شرکتکننده در یک محیط محدود به دلیل انجام سفر و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی ناممکن است.
این دهمین سال است که اینگونه رزمایشها برگزار میشود.
مقامات برگزارکننده این رزمایش خاطرنشان کردند:
انگلیس، کانادا و نیوزیلند در این رزمایش شرکت کردند. استرالیا عضو دیگر گروه بهاصطلاح پنج چشم قادر به شرکت در این رزمایش نبود؛ اما قصد دارد در دور بعدی رزمایش که اواخر سال جاری برگزار خواهد شد، شرکت کند.
فرماندهی سایبری امریکا با توسعه محیط آموزش مجازی سعی دارد راههای مقابله با تهدیدات سایبری (که به زیرساختهایی نظیر بخش انرژی و سامانههای حملونقل حمله میکنند) را بهتر تجزیهوتحلیل کند. مقامات آمریکایی همچنین اعلام کردند میتوان از این محیط مجازی برای آزمایش تواناییهای سربازان سایبری برای شناسایی نسل جدید بدافزارها استفاده کرد. پس از کشف این بدافزارها در دنیای واقعی، میتوان برای آنها یک سناریوی بازی جنگ طراحی کرد.