about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

خبرگزاری ها و کارشناسان رژیم صهیونیستی از اقدامات و حملات بی سابقه سایبری می گویند که این سوال را در اذهان پدید میاورد، آیا پای شهاب سایبری در میان است؟

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ خبرگزاری های رژیم صهیونیستی این روزها از شوک های سایبری و حملاتی بی سابقه سخن می گویند که توجه اکثر کارشناسان را جلب کرده است. هر چند طبق معمول در خبرها انگشت اتهامات را به سمت چند کشور از جمله ایران نشانه می روند،اما با کمی توجه و دقت به این اخبار و اظهارات صورت گرفته می توان دریافت که مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی بسیار نگران و سردرگم شده اند و در حال تخمین و برآورد سطح حملات انجام گرفته هستند.

خبر گزاری صهیونیستی Globes  مطرح کرد:

« با نگاهی به گذشته، سرآغاز اقدامات ایران با حملات ظاهرا ساده هکرها به وب سایت های اسرائیلی آغاز شد که در صفحات اصلی ، طرفداری از فلسطین بارگذاری می شد و با تلاش برای تضعیف زیرساخت های ملی ادامه یافت.  مشهورترین تجربه حمله به سیستم رایانه ای مکوروت در آوریل سال گذشته بود که باعث خاموش شدن نسبی تامین آب در چندین سایت در رژیم صهیونیستی شد. اندکی پس از آن، یکی از شلوغ ترین بنادر دریایی ایران به دلیل آسیب شدید به سیستم رایانه ای آن در پاسخ به حمله به مکوروت که به اسرائیل نسبت داده شد، چندین روز تعطیل شد. »

 

 

یک مقام ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی در پاسخ به این سوال که آیا اسرائیل با حملات خود پاسخ حملات ایران را داد، گفت:

« این یک میدان جنگ در همه زمینه ها است و هنگامی که به شما شلیک می شود، شما نیز در حال شلیک به عقب هستید. یکی از بهترین ابزار های دفاعی، جدا از فضای دفاعی سایبری با امکانات و ابزار مختلف، حمله است. وقتی دشمن بداند که زیر ساخت های او در معرض حملات حاد تری از حد توانش قرار دارد، تردید می کند. یه همین خاطر یک راه حل، پنهان کردن حملات دولتی توسط گروه های مهاجم ناشناس با درخواست باج است که نشان دهد این یک حمله باج افزار معمولی است. برخی از حملات قصد نابودی یا ایجاد تغییرات را ندارند بلکه بی سر و صدا در سیستم جذب می شود تا بعدا بتوان از آن استفاده کرد. اینها خطرناک ترند زیرا منفعل بوده و تشخیص آن ها دشوار تر است.»

 


وی افزود : آیا ما محافظت شده ایم؟ در گزارش سازمان ناظر دولتی رژیم صهیونیستی در ماه می 2019 اظهار شد:

« علی رغم تلاش های انجام شده در سال های اخیر، هنوز در دفاع سایبری ارگان های دولتی وزارت خانه های دولتی و فضای غیر نظامی شکاف هایی وجود دارد.»

 


راه حلی که دولت ارائه می دهد در داخل شبکه ملی سایبر تعریف می شود. حفاظت از امکانات زیر ساختی در آغاز دهه گذشته به شین بت( شاباک) سپرده شد و چند ده نهاد به عنوان " زیرساخت حیاتی" شامل برق، آب، تاسیسات انرژی مانند کارخانه های فرآورده ی شیمیایی BAZAN Group ( از جمله بخش خصوصی) و بعدا بانک ها، شرکت های تلفن همراه و... تحت نظر این سازمان قرار گرفتند. سپس نظارت بر بخش غیر نظامی جدا شد و به ستاد ویژه تازه تاسیس به نام شبکه ملی سایبر به سرپرستی ایگال اونا منتقل شد که در آن زمان رئیس بخش سایبر و فناوری در شین بت بود.


مزایای شبکه ملی سایبر رژیم صهیونیستی نسبت به شاباک، توانایی تفکر مدنی، گفتگو با نهادهای تجاری و استفاده از منابع ملی است اما در مقایسه با باشاک دارای معایبی چون ظرفیت پاسخگویی کندتر، عدم قاطعیت مقررات " مدنی " در برابر مقررات امنیتی و اجرای قانون در نهادهای خصوصی است. 


حمله به " شیربیت " که تحت نظارت شبکه ملی سایبر( به عنوان بخش غیر نظامی) فعالیت می کند، نشان می دهد که هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد.

همچنین یکی از محققان غربی در مورد این اتفاقات گفت :

حملات سایبری اخیر به  80 شرکت اسرائیلی، پاسخی تلافی جویانه به مداخلات خصمانه این رژیم بر علیه کشورهای دیگر بود و این پیام را به جامعه اطلاعاتی اسرائیل رساند که اسرائیل خود از آسیب‌پذیری‌هایش رنج می‌برد و انتخاب کنونی مهاجمان معطوف به حملات در فضای سایبری خواهد بود. 

 

حال با بررسی نظرات مطرح شده در خصوص سطح حملات سایبری منتسب به ایران و جبهه مقاومت در روزهای گذشته می توان گفت:

گاهی بُرد ، توان نقطه زنی و قدرت تخریب سلاح های سایبری از موشک های مطرح جهان نیز بیشتر است و این حملات می توان زیر ساخت های حیاتی را مورد حمله قرار داده و نابود کند. این در حالی است که مسئولین سایبری رژیم صهیونیستی  پیش تر اعتراف کرده بودند که در بحث پدافند سایبری نیز همانند پدافند موشکی ( سامانه گنبد آهنین) دچار مشکلات اساسی هستند و نمی توانند با حملات سطح پایین و یا سطح بالا به درستی مقابله کنند و با تغییرات پی در پی و زیاد دچار سردرگمی شده اند.

این در حالی است که ایگال اونا قبلا به فرا رسیدن زود هنگام زمستان سایبری برای اسرائیل هشدار داده بود...

منبع:

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.