about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ردیابی سربازان بدون موقعیت‌یاب جغرافیایی

پژوهشگران آمریکایی ابزاری را توسعه داده‌اند که امکان مسیریابی در محیط‌های داخلی را فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ با وجود این که بسیاری از سربازان به ابزارهای پیشرفته‌ای برای ردیابی و ناوبری مجهز هستند؛ این دستگاه‌ها در مناطقی که از موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS) پشتیبانی نمی‌شود، کارایی ندارند. به همین منظور دانشمندان آمریکایی یک کیت جنگ‌افزار الکترونیک را برای سربازان پیاده توسعه داده‌اند.

شرکت «TRX Systems» آمریکا ابزاری به نام «واحد ردیابی نئون» (NEON Tracking Unit) توسعه داده است که به دستگاه‌های اندرویدی متصل شده و در زمان واقعی موقعیت سربازان را نشان می‌دهد. این ابزار یک فناوری مکان‌یابی بدون وابستگی به موقعیت‌یاب جغرافیایی است که توانایی نقشه‌برداری 3 بعدی از محیط و ردیابی جنگجویان را در محیط‌های داخلی، زیر زمین و محل‌هایی که توسط موقعیت‌یاب جغرافیایی پشتیبانی نمی‌شوند، فراهم می‌کند.

دفتر فناوری‌های حیاتی و قابلیت‌های سریع نیروی زمینی آمریکا (RCCTO) به‌منظور توسعه نمونه اولیه ابزار نئون با TRX قرارداد همکاری امضا کرده است. این شرکت، تنها یکی از 11 طرف قرارداد وزارت حمل‌ونقل آمریکا به منظور توسعه فناوری‌های مستقل از موقعیت جغرافیایی است.

نئون در زمانی که سیگنال‌ها مختل شده یا جعل می‌شوند، هشداری را صادر کرده و اقدام به تخمین زدن موقعیت فعلی کاربر می‌کند تا بتوانند همچنان به فعالیت خود ادامه بدهند.

پژوهشگران همچنین یک برنامه اندرویدی به نام «Neon Personnel Tracker» را توسعه داده‌اند که با خدمات موقعیت‌یابی نئون (NEON Location Service) یکپارچه شده است. این سیستم بر پایه الگوریتم نقشه‌برداری حسگرهای پیشرفته عمل می‌کند. این الگوریتم‌ها داده‌های اینرسی را دریافت کرده، با استفاده از سیگنال‌های وای فای، نقشه 3 بعدی قابل اعتمادی را به وجود می‌آورند. همچنین به کارگیری ابزارهای دیگری مانند پرتوهای بلوتوث نیز می‌تواند دقت عملکرد دستگاه را افزایش بدهد.

نئون در مارس 2020 با موفقیت آزمایش شد؛ اما زمان نهایی تجاری‌سازی آن مشخص نیست.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.