ردپای هکرهای روس در حمله به وبسایت رسمی خانواده سلطنتی انگلیس
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که در پشت حمله سایبری به سایت خاندان سلطنتی روپایی از هکرهای روس دیده میشود؛ در این حمله، دامنه «royal.uk» شروع به نمایش پیام خطایی مبنی بر «کد خطای گیتوی 504» کرد.
گروه هکری «KillMilk» در برنامه پیامرسانی رمزگذاریشده تلگرام، که به دلیل استفاده گروههای تروریستی بدنام شده، نسبت به هک موفقیتآمیز خود ابراز خرسندی کرد.
آنها با یک شکلک چهره غمگین در سایت پیامرسان که تصویری از شاه چارلز در پس زمینه آن است، نوشتند :
«این یک حمله به پدوفیلها است.»
«Check Host»، وبسایت پوشش دهنده سایتهایی که در سرتاسر وب ناپدید شدهاند، در مورد هک فرضی روسیه عنوان کرد که اگر واقعی باشد، باورنکردنی است.
این سایت فهرستی از کشورهایی از جمله بریتانیا، امارات، اوکراین، ایالات متحده، ترکیه، روسیه، ژاپن و لهستان را نشان داد که وبسایت سلطنتی در آنها از کار افتاده است.
اما یک منبع آگاه اظهار داشت :
«وبسایت هک نشده است. این یک حمله انکار سرویس بود. ما هنوز نمیتوانیم بگوییم چه کسی مسئول بوده است.»
به گفته کارشناسان، سایت با درخواستهای دسترسی بمباران شده و دسترسی به سیستمها و محتوای خاندان سلطنتی امکانپذیر نبوده است.
KillMilk رهبر یک گروه هکری روسی است که خود را «Killnet» مینامد.
آنها اخیراً در تلگرام از تأسیس «مهارتهای سیاه»، نامی که گمان میرود از شرکتهای هکری روسیه الهام گرفته شده است، خبر دادند.
حمله احتمالی پس از آن صورت گرفت که ملکه الیزابت دوم دفاع خود را در برابر هکرها افزایش داده بود.
گمان میرود که سایت کمی بعد از ساعت 10:20 صبح از کار افتاده و حدود 2 ساعت غیرقابل دسترس بوده است.
کارشناسان فناوری اطلاعات خانواده سلطنتی روی بازسازی کامل وبسایت کار کردند، اما کاخ باکینگهام هنوز در این خصوص اظهارنظری نکرده است.
در ماه ژوئیه 2021، ملکه الیزابت دوم، که در سن 96 سالگی در سپتامبر 2022 درگذشت، به دنبال گزارشی از کارشناسان امنیت سایبری خود که هشدار داده بودند خطر دسترسی غیرمجاز به دادههای خانوار سلطنتی وجود دارد، دستور افزایش امنیت آنلاین را صادر کرد.
به گفته محققان، هکرهای بینالمللی یک تهدید بالقوه برای تاجگذاری پادشاه چارلز در ماه می امسال بودهاند.