about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

رتبه‌ های جهانی ایران در اینترنت اعلام شد

گزارش ماهانه اسپید تست از رتبه‌بندی سرعت اینترنت کشورهای مختلف نشان می‌دهد ایران با متوسط سرعت اینترنت موبایل ۲۸.۸۲ مگابیت در رتبه ۶۷ قرار دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از اسپید تست، گزارش جدید وب‌سایت اسپیدتست نشان می‌دهد در ماه گذشته میلادی (می) متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در جهان ۳۳.۷۱ و سرعت آپلود آن ۱۰.۸۹ مگابیت بر ثانیه بوده است.

آمار موجود در کل نشان می‌دهد متوسط سرعت جهانی اینترنت موبایل و ثابت نسبت به ماه گذشته بهبودیافته است.

طبق این گزارش سرعت اینترنت موبایل ایران در ماه می ۲۰۲۰ میلادی ۲۸.۸۳ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود آن ۱۱.۵۹ مگابیت بر ثانیه بوده است. با توجه به این اطلاعات ایران در رده ۶۷ این رتبه‌بندی قرار دارد.

پرسرعت‌ترین اینترنت موبایل در این رتبه‌بندی به کره جنوبی تعلق دارد. سرعت دانلود اینترنت موبایل این کشور ۱۰۰.۲۲ مگابیت بر ثانیه بوده است. البته ماه گذشته نیز این کشور پرسرعت‌ترین اینترنت موبایل را برای کاربرانش فراهم کرده بود.

در رتبه دوم این فهرست امارات متحده عربی با سرعت ۹۹.۶۷ مگابیت بر ثانیه قرار دارد. این در حالی است که ماه گذشته این کشور در رتبه چهارم قرار داشت.

در رتبه سوم نیز مانند ماه گذشته چین با سرعت اینترنت موبایل ۹۷.۱۰ مگابیت قرار دارد. اما قطر با کاهش دو رتبه در رده چهارم این فهرست قرار دارد. سرعت اینترنت موبایل این کشور در ماه می ۸۹.۱۱ مگابیت بر ثانیه بوده است.

کشورهای هلند (با سرعت دانلود ۷۳.۶۹ مگابیت بر ثانیه)، کانادا (با سرعت ۷۱.۳۲ مگابیت بر ثانیه) و بلغارستان (با سرعت ۶۷.۶۷ مگابیت بر ثانیه) به ترتیب در رتبه‌های پنجم، ششم و هفتم قرار دارند. رتبه این کشور در فهرست مذکور نسبت به ماه گذشته هیچ تغییری نداشته است.

در رتبه هشتم استرالیا با سرعت ۶۷.۵۸ مگابیت بر ثانیه، نهم نروژ با سرعت ۶۷.۴۰ گیگابیت بر ثانیه و دهم عربستان سعودی با سرعت ۶۲.۳۳ مگابیت بر ثانیه قرار دارند.

سنگاپور با سرعت اینترنت ثابت ۲.۵ مگابیت بر ثانیه همچنان در صدر

همچنین در این گزارش به‌سرعت اینترنت ثابت نیز اشاره‌شده است. طبق اطلاعات ماه می، متوسط جهانی سرعت اینترنت ثابت ۷۶.۹۴ مگابیت بر ثانیه و متوسط سرعت آپلود نیز ۴۱.۰۹ مگابیت بر ثانیه بوده است.

در این میان ایران با ارائه اینترنت ثابت با سرعت دانلود ۱۵.۷۵ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود ۹.۹۱ مگابیت بر ثانیه در رتبه ۱۲۹ این فهرست قرارگرفته است.

در این رتبه‌بندی کشورهای سنگاپور، هنگ‌کنگ و تایلند مانند ماه گذشته به ترتیب در رتبه‌های یکم تا سوم قرارگرفته‌اند. سرعت دانلود اینترنت موبایل سنگاپور در ماه می ۲۰۲۰ میلادی ۲۰۵.۱۳ مگابیت بر ثانیه، هنگ‌کنگ ۱۸۳.۲۴ مگابیت بر ثانیه و تایلند ۱۷۰.۱۴ مگابیت بر ثانیه بوده است.

در رتبه چهارم فهرست مذکور کشور رومانی با سرعت اینترنت ثابت ۱۵۹.۳۱ مگابیت بر ثانیه قرار دارد. این در حالی است که رومانی ماه قبل در رتبه پنجم این فهرست قرارداد.

در رتبه پنجم نیز سوئیس با سرعت اینترنت ثابت ۱۵۵.۹۴ مگابیت بر ثانیه قرار دارد. جایگاه این کشور نسبت به ماه قبل یک پله نزول کرده است.

موناکو همچنان مانند ماه قبل در رتبه ششم قرار دارد. سرعت دانلود اینترنت ثابت این کشور ۱۵۲.۹۱ مگابیت بوده است.

در رده‌های هفتم و هشتم دو کشور لیختن‌اشتاین (با سرعت اینترنت ۱۵۱.۳۲ مگابیت بر ثانیه) و کره جنوبی (با سرعت اینترنت ۱۴۸.۶۰ مگابیت بر ثانیه) قرار دارند. این در حالی است جایگاه لیختن‌اشتاین نسبت به ماه گذشته ۵ رتبه و کره جنوبی ۱۰ رتبه ارتقا یافته است.

در رده دهم کشور آندورا با سرعت ۱۴۶.۶۰ مگابیت بر ثانیه قرار دارد. جایگاه این شرکت نسبت ماه گذشته ۲ رتبه نزول کرده است. ماکائو نیز با ارائه اینترنت ثابت با سرعت ۱۴۵.۴۵ مگابیت بر ثانیه در رده دهم قرار دارد. ماکائو نیز مانند آندورا با ۲ درجه نزول جایگاه در رتبه‌بندی ماه می روبرو شده است.

منبع:

تازه ترین ها
قرارداد
1403/10/24 - 13:00- اروپا

قرارداد فناوری جدید شرکت اسرائیلی البیت با ارتش آلمان

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت قراردادی برای تأمین نشانگرهای هدف لیزری با ارتش آلمان امضا کرد.

برنامه
1403/10/24 - 12:18- هوش مصنوعي

برنامه بریتانیا برای تصاحب منصب رهبری هوش مصنوعی

نخست‌وزیر بریتانیا، طرحی را برای تبدیل‌شدن بریتانیا به رهبر جهانی هوش مصنوعی ارائه خواهد کرد.

اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.