about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک پژوهشگر سواد رسانه ای گفت: ربات‌ها چند ویژگی دارند که آن ها را از کاربران عادی متمایز می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمد لسانی، کارشناس و مدرس سواد رسانه ای، درباره ربات‌های توییتری گفت: حساب های کاربری، که زیست رباتیک دارند معمولا چند ویژگی دارند. اول؛ سن حساب کاربری پایین است؛ عموما چند روز یا چند هفته و به سال نمی‌کشد. دوم؛ دنبال کننده‌های کمی دارد. سوم؛ تولید حساب کاربری آن‌ها هم زمان با داغ شدن هشتگ است و در موج‌های توییتری فعالیت می‌کنند. چهارم؛ در ترند‌های روز فعالیت می‌کنند. پنجم؛ صفحه کاربری شان کامنت ندارد یا به شدت پایین است و ویژگی آخر، در روز بالای پنجاه توییت تا سقف توییتر که روزانه دوهزار و چهارصد توییت دارند و این بیش فعالی نشان دهنده این است که این حساب کاربری متعلق به ربات است.


به گفته این کارشناس رسانه، عموما ربات ها، حساب های کاربری شبکه های اجتماعی هستند که توسط نرم افزار‌ها کنترل می‌شوند و مردم واقعی نیستند. یعنی یک برنامه نویسی پشت آن قرار دارد.

آقای لسانی در پاسخ به اینکه آیا افراد عادی امکان ساخت ربات توییتری دارند گفت: اصولاً ربات داخل حساب کاربری نوشته نمی‌شود، ربات جداگانه توسط نرم افزار‌ها نوشته می‌شود. این نرم افزار‌ها از Api یا همان رابط طراحی سکوهای دیجیتال استفاده می‌کنند، چون برخی رسانه‌های اجتماعی که api آزاد دارند، یک فضای کنش و واکنش برای ربات ایجاد می‌کنند. یعنی این ربات خودش هم می‌تواند محتوا بنویسد، حساب کاربری بسازد، لایک را بالا یا پایین ببرد، ریتوییت کند، در رای دادن فعال باشد، هشتگ بزند یا حتی کسی را فالو کند. برای همین وقتی آمار لایک‌ها یا ویو‌های کسی غیرعادی بالا می‌رود، مشکوک به فغالیت رباتیک است. 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.