about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت اسرائیلی، خانواده ترمینال‌های ایستگاه زمینی ماهواره‌ای را راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شبکه‌های ماهواره‌ای گیلات (Gilat Satellite Networks)، شرکت اسرائیلی با تمرکز بر فناوری، راه‌حل‌ها و خدمات شبکه‌های ماهواره‌ای، از راه‌اندازی خانواده «Aquarius» نسل بعدی ترمینال‌های با دیافراگم بسیار کوچک (VSATS)، پشتیبانی از شبکه‌های 5G و فلکی‌های «LEO/MEO» خبر داد. گیلت گفت که عملکرد فوق‌العاده بالا، ترمینال‌های با دیافراگم بسیار کوچک چندمداری، بیش از 2 گیگابیت در هر ثانیه از سرعت‌های همزمان و پشتیبانی از انتقال ماهواره‌ای یکپارچه را فراهم می‌کند.

به گفته این شرکت، با استقرار شبکه‌های 5G و ادامه درخواست‌های مشتری، ترمینال‌های با دیافراگم بسیار کوچک Aquarius  برای خدمت به حداکثر بهره‌وری، داده‌ها و برنامه‌های کاربردی فشرده رسانه‌ای مانند سیستم‌های 5G، دریایی و شرکت‌ها طراحی شده‌اند. به گفته گیلات، این ترمینال‌ها قابلیت‌های پردازش فوق‌العاده بالا را برای دستیابی به توان عملیاتی بی‌سابقه برای دانلود و آپلود از جمله پردازش‌های بسته در ثانیه برای پاسخگویی به نیازهای با کارایی بالا را ارائه می‌دهند.

علاوه بر این، خانواده Aquarius برای ارائه خدمات بدون‌وقفه، حمایت از ماهواره‌های تعریف شده نرم‌افزاری نسل بعدی در صورت‌های فلکی ژئو (GEO) و «NGSO» طراحی شده است. گیلات توضیح داد که Aquarius، عملیات یکپارچه، ایجاد قبل از شکست، استفاده از رابط‌های ترمینال استاندارد باز، به ویژه در صورت فلکی لئو با نیاز به ارائه مکرر ماهواره‌ای، را ممکن می‌سازد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.