ذخیرهسازی اطلاعات روی تلفن همراه
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اگر سیستمعامل موبایل روی پی.سی.ام ذخیره شود، همهچیز در کسری از ثانیه بالا میآید.
ذخیرهسازی دیتا از طریق Ram یا فلش روی گوشیهای هوشمند میتواند تحت تأثیر فناوری آی.بی.ام متحول شده و PCM جایگزین آن شود.
پی.سی.ام یا همان Phase-Change Memory به دلیل گران بودن تاکنون درگوشیهای هوشمند بکار گرفته نشده، اما محققان آی.بی.ام میگویند با ایجاد روش نوین و بهکارگیری جریان الکتریکی برای نوشتن و خواندن دیتا از روی شیشه آمورف (شیشههای غیر فرم یافته و بدون نظم بلند دامنه) توانستهاند دست به تولید ارزانقیمت آن بزنند.
بیش از ۱۵ سال است که از فناوری پی.سی.ام در ساخت دیسکهای نوری و سایر محصولات استفاده میشود و آی.بی.ام توضیح زیادی درباره نحوه کاهش هزینه برای تولید انبوه نداده و فقط از یک روش صرفهجویی برای حفظ ۳ بیت دیتا به ازای هر سلول، حتی در دمای بالای محیطی صحبت کرده است.
محققان آی.بی.ام که در کارگاه بینالمللی IEEE در پاریس درباره حافظه / Memory صحبت میکردند ادعا کردند که روش ابداعی آنها ارزانتر از فلش مموری و حتی DRAM درمیآید و بهزودی آنها را از گردونه رقابت خارج میکند.
برخلاف RAM/ Random access memory در پی.سی.ام دیتا حتی در صورت خاموش شدن از دست نمیرود و به گفته کارشناسان ترکیب پی.سی.ام و فلش میتواند محصولی جدید باکش بالا تولید کرده و باعث شود تا گوشی موبایل در کسری از ثانیه بوت شود چراکه سیستمعامل یک گوشی هوشمند میتواند در داخل پی.سی.ام ذخیره شود و به همین خاطر بدون تأخیر و در سریعترین زمان ممکن لود شده و بالا بیاید.
در حال حاضر نمیتوان گفت آینده در دستان پی.سی.ام خواهد بود یا نه؟ اما قطعاً میتوان حدس زد که روش ذخیرهسازی دیتا و بهخصوص سیستمعامل روی گوشی میتواند متحول شود و گوشیهای سریعتری راهی بازار شود.