about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

دو راهی وابستگی به غرب و مستقل شدن

رییس مرکز ملی فضای مجازی گفت که بین دو راهی وابستگی به غرب و مستقل شدن هستیم.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ رییس مرکز ملی فضای مجازی در مراسم رونمایی از پروژه ارتقای IP شبکه ملی اطلاعات در وزارت ارتباطات به ضرورت اهمیت دادن به حوزه فناوری تاکید کرد و اعلام داشت حوزه فناوری در تمام دنیا به قدری پیشرفت کرده که جای سیاستگذاری را گرفته و باید آن را جدی گرفت. «ابوالحسن فیروزآبادی» صنعت فناوری کشور را در یک دو راهی توصیف نمود که فعالان آن باید تصمیم بگیرند به کدام سمت بروند؛ وابستگی به غرب یا تولیدات مستقل.

فیروزآبادی با اشاره به هفتاد میلیون گوشی هوشمند در دستان مردم تاکید کرد که کشور ما در خیلی از موارد مهم صنعت فناوری عقب بوده و باید ضمن دقت به نکات مثبت فضای مجازی به دیگر مسائل پیرامون آن نیز توجه کرد:

در حوزه پیام‌رسان‌ها و سکوها عقب هستیم چرا که در دنیا سرمایه‌گذاری‌های کلانی روی این موارد می‌شود در حالی که در ایران این اتفاق نمی‌افتد.

رییس مرکز ملی فضای مجازی باور دارد که امروزه در دنیا دو سه سکوی بزرگ وجود دارد ولی این موارد در سال های آینده به زودی به ده دوازده سکو خواهد رسید و انحصاری بودن آنها می‌تواند مشکل ساز باشد. به گفته او سکوها روز به روز سرویس‌های بهتری ارائه می‌دهند و کاربران را به خود جذب می‌کنند و رییس آنها می‌شوند:

آنها هم ابعاد جهانی دارند و هم ارزان هستند و هم اینکه اطلاعات و دیتای جهانی دارند و آن را در سریع‌ترین و بهترین شکل ممکن در اختیار کاربران می‌گذارند.  این مساله باعث شده که کاربران میلیونی جذب کنند و تبدیل به تصمیم گیران بزرگی شوند.

به گفته فیروز آبادی تمامی این سکوهای بزرگ در آنور اقیانوس ها قرار دارند و قصد دارند که به زودی جدا از حوزه پیام رسان که در کشور ما و خیلی کشورها سیطره پیدا کرده‌اند، در مواردی چون بیمه، حوزه آموزش و سلامت هم وارد شوند و آن را به کنترل بگیرند:

ما در برابر یک تصمیم گیری تاریخی قرار داریم؛ می‌خواهیم مستقل بمانیم یا نمی‌خواهیم؟ جواب به این پرسش صرفا یک آره و نه ساده نیست و نیازمند مطالعات گسترده و تحقیق فراوان است. امروزه سکوهای بزرگ جهانی تبدیل به سیاستگذاران دنیا شده‌اند و عملا دنیا را با تصمیمات خود پیش می‌برند، آیا ما می‌خواهیم به این مساله بی‌تفاوت باشیم؟

او باور دارد که وظیفه وزارت ارتباطات نیست که این موضوع را تحقق ببخشد و یا پیام‌رسان‌ها را تبدیل به پیام‌رسان اصلی کند چرا که در هیچ جای دنیا دولت‌ها از چنین برنامه‌ها و شرکت‌هایی حمایت نکردند که در ایران با مدل حمایت دولت بزرگ شوند:

اما تا زمان رسیدن به دورانی که این شرکت‌ها در ایران تبدیل به بازیگر اصلی شوند و حرفشان بتواند در محافل رسمی به کرسی بنشیند و سرمایه‌گذاری‌های درست رویشان انجام شود، وظیفه دولت و حاکمیت این است که تا حد ممکن حمایت‌های لازم را انجام دهند و این روند را به سمت جهانی شدن و راه صحیح آن سوق دهند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.