about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

دوما علیه کنگره!

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ نماینده مجلس دومای روسیه، رابرت شلگل (Robert Shlegel)، بر این باور است که سازمان همکاریهای بینالمللی و سازمان ملل باید به اعتراف یکی از اعضای کنگره آمریکا مبنی بر نقش داشتن سازمان سیا در عملیات الکترونیکی ضد روسیه، رسیدگی کنند. طبق ادعای این نماینده حملات سایبری آمریکا، نقض قانون مصوب سازمان ملل در سال 2015 است.
یکی از نمایندگان جمهوریخواه کنگره به نام ویل هورد (Will Hurd) در یک مصاحبه خبری تلویحاً به نقش داشتن سازمان سیا، در بعضی عملیات سایبری اعتراف کرد. این نماینده سابقه عضویت در سازمان سیا را در کارنامه خود دارد.
طبق ادعای شلگل این اعتراف نماینده کنگره به معنای نقض مصوبات سازمان ملل است و باید در سازمانهای بینالمللی پیگیری شود. وی افزود: جامعه بینالمللی باید مکانیسم مؤثری برای جلوگیری از این نوع فعالیتهای بدون پاسخ ایجاد کند. وی خاطرنشان کرد: اعترافات یک مقام بلندپایه آمریکایی باوجود اتهاماتی که آمریکا و متحدانش علیه روسیه مطرح میکنند، مبنایی برای اثبات اقدامات آمریکا علیه این کشوراست.
مقامات آمریکایی بهطور مداوم روسیه را متهم به انجام عملیات سایبری علیه آمریکا میکنند و مسکو این اتهامات را مرتباً تکذیب میکند. شلگل افزود وب‌گاههای مربوط به دولت روسیه، هرروز با هزاران حمله هکری مواجه است که هدف آن‌ها، صدمه زدن به قسمت‌های پرسش و پاسخ رئیسجمهور روسیه با عموم مردم است.

 

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.