دفاع از فیلتر اینستاگرام – کلاه برداری اینستاگرامی معشوقه ژاپنی را از فضا برگرداند!
به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ ظاهرا یک معشوقه ژاپنی برای بازگشت معشوق خود از مدار زمین (!) به سطح خاکی سیارهمان، 30 هزار دلار پرداخت کرده و در دام یک کلاه برداری اینستاگرامی افتاده است. برای جزئیات بیشتر این ماجرا با ما همراه باشید.
همان بهتر که اینستاگرام فیلتر شد! داستان کلاه برداری اینستاگرامی چیست؟
هرچند که رابطههای لانگ دیستنس قلب آدم را مچاله میکند و دلتنگیهای زیادی را هم به همراه دارد اما قطعا تاثیری بر مغز انسان نمیگذارد! مثلا چگونه میخواهید پرداخت 30000 دلار برای بازگرداندن عشق خود از ایستگاه فضایی بین المللی به خانه را توجیه کنید؟ داستان چیست؟
زنی از سرزمین آفتاب تابان، ژاپن، در اینستاگرام عاشق مردی شد که ادعا میکرد یک فضانورد روسی در ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) است. خبرگزاری ژاپنی یومیوری شیمبون گزارش میدهد که در طول رابطه بسیار بسیار بسیار دور این دو عاشق، مرد او را متقاعد کرد که نمیتواند به خانه برگردد زیرا نمیتواند “بلیت بازگشت به زمین” را بپردازد!
آنها ماجرای عاشقانه خود را در تاریخ 28 ژوئن در اینستاگرام آغاز کردند، و کلاه بردار قصه ما اولین کسی بود که آن دو کلمه کوچک و جادویی را گفت! دوستت دارم.
او برای متقاعد کردن معشوقه خود در سرزمین ژاپن گفت:
“من میخواهم زندگی خود را در ژاپن شروع کنم.حتی اگر 1000 بار هم بگویم نمیتوانم میزان عشقی که در قلبم وجود دارد را بروز دهم، اما همچنان آن را میگویم. دوستت دارم”
او همچنین به او گفت که میخواهد به محض بازگشت به زمین با او ازدواج کند اما نمیتوانست هزینه سفر به خانه را بپردازد.
زن حاضر شد برای او پول بفرستد تا هزینه سفر گران قیمت را بپردازد. بین 19 اوت تا 5 سپتامبر، این زن پنج حواله به مبلغ 4.4 میلیون ین (30000 دلار آمریکا) برای فضانورد جعلی ارسال کرد. او در نهایت مشکوک شد و پس از اینکه مرد به درخواست پول بیشتر و بیشتر ادامه داد، با پلیس تماس گرفت.
قربانی زمانی که با تصاویر زیادی که از مدار زمین ارسال شده بود رو به رو شده بود و ذکر مکرر نامهای فضانوردان مستقر در ناسا و JAXA (آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن) به صداقت کلاهبردار متقاعد شد. با این حال، در طول مکاتبات آنها، چندین پرچم قرمز (اخطاری که نشاندهنده آب زیر کاه بودن نفر مقابل است) وجود داشت که خانم از آنها چشم پوشی کرد.
به عنوان مثال، او ادعا کرد که خطا در پیامهایش به دلیل آنتندهی ضعیف سیم کارت در ISS بوده است. ایستگاه بینالمللی فضایی نه تنها آنتن موبایل ندارد، بلکه تنها راه ارتباطی آن از طریق ماهوارههای کنترل شده توسط آژانس بینالمللی فضایی با پرسنل زمینی است.
همچنین میدانیم که فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بینالمللی توسط کشورهایشان با پول دولتی فرستاده میشوند. البته، برخی سردرگمیها با خصوصیسازی پروازهای فضایی توسط شرکتهایی مانند Blue Origin و Space X قابل درک است. با این حال، مطمئن باشید که چه یک شرکت خصوصی باشد و چه دولتی، هیچکس بلیط یک طرفه به فضا را نمیخرد یا نمیفروشد. حداقل تا زمانی که شروع به استعمار سیارهای نکنیم!
پلیس استان شیگا در شهر هیگاشیومی در حال بررسی این جنایت به عنوان یک “کلاهبرداری عاشقانه بین المللی” است. مقامات اطلاعات دیگری در مورد تحقیقات خود منتشر نکردهاند.
بیایید از زاویهای دیگر به این داستان نگاه کنیم. شاید فیلتر اینستاگرام در کشور آباد و عزیزمان آنقدرها هم که فکرش را میکردیم بد نباشد. مسئولین با فیلتر کردن این برنامههای مستعد کلاهبرداری و گناه، امنیت اینترنتی ما را افزایش میدهند و ما را از گزند هرگونه گناه و کلاهبرداری در امان نگه میدارند. حتما مسئولین محترم بیشتر از ما به خطرات و گناههایی که ممکن است مرتکب شویم، آگاهند.
اصلا چرا باید نگران فضانوردان ایستگاه فضایی باشیم وقتی خودمان میتوانیم فضانورد وطنی به فضا پرتاب کنیم؟ خدا را چه دیدید؟ احتمالا روزی میرسد که خودمان از خارجیها کلاهبرداری کنیم. عدهای را استخدام کرده و در شرکتی با پسوند دانش بنیان قرار میدهیم تا از این طریق هم انتقام تحریمهای ظالمانه را بگیریم و هم برای کشور عزیزمان ارزآوری داشته باشیم.
جا دارد که از همینجا، نهایت ادب و ارادت خود را به تمامی مسببین و بانیان این موضوع اعلام دارم.