about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

امارات متحده عربی 5 تیک‌تاکر را به اتهام به اشتراک‌گذاری محتوای ناشایست دستگیر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق گزارش خلیج تایمز (Khaleej Times)، پلیس شارجه 5 فیلیپینی را به دلیل اشتراک یک ویدیوی نامناسب در پلتفرم محتوای ویدیویی کوتاه تیک‌تاک (TikTok)، دستگیر کرد. افراد بازداشت شده ادعا کردند این این ویدئو را صرفاً برای سرگرمی منتشر کرده‌اند. امارات متحده عربی چنین فعالیت‌هایی را جدی می‌گیرد و ممکن است برای جلوگیری از چنین اعمالی در آینده احکام سنگینی را اجرا کند.

رناتو دوکناس جونیور (Renato Ducnas Jr)، سرکنسول فیلیپین در دبی و امارات شمالی، گزارش داد که تحقیقات هنوز از سوی دادستان عمومی شارجه ادامه دارد. او از جامعه فیلیپینی در امارات خواست تا به آنچه در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند توجه داشته باشند و به آداب و رسوم و قوانین امارات احترام بگذارند.

سوزان اوپل (Susan Ople)، وزیر دپارتمان کارگران مهاجر دولت فیلیپین، فاش کرد که مقامات این کشور منتظر برنامه جلسه دادگاه هستند. وی در مصاحبه‌ای با رسانه‌های فیلیپین بر لزوم رعایت نهایت احترام و حساسیت به ویژه به دلیل تفاوت‌های فرهنگی قابل توجه بین 2 ملت تأکید کرد.

این بیانیه در حالی بیان می‌شود که امارات متحده عربی اجرای دقیق قوانین سایبری خود را تضمین می‌کند و در عین حال نسبت به هرگونه اقدامی که ممکن است بر خلاف عرف و اخلاق این کشور باشد، حساس است.

مشاوره در برابر متکدیان در امارات

پلیس شارجه اخیراً ویدیویی را در رسانه‌های اجتماعی منتشر کرده که در آن به مردم هشدار میدهد که گدایی غیرقانونی است و خطرات عمده‌ای برای امنیت عمومی به همراه دارد.

از آغاز ماه رمضان، پلیس امارات به طور مرتب به مردم در مورد گدایی هشدار داده است. همچنین عملیات گسترده‌ای علیه متکدیان انجام داده و بسیاری از آنها را دستگیر کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.