about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یوروپل با همکاری نیروهای پلیس چند کشور توانست اعضای یک شبکه پولشویی و کلاهبرداری فیشینگی فرانسوی-اسرائیلی را دستگیر کند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یوروپل یک گروه فرانسوی-اسرائیلی "کلاهبرداری مدیرعامل" را منحل و اعضای آن را دستگیر کرد. این گروه با استفاده از حملات سازش نامه الکترونیکی تجارت (BEC) پرداختی های سازمان ها را به حساب های تحت کنترل بازیگران مخرب هدایت می کرد.

آنها در یکی از حملات خود توانسته بودند تنها طی چند روز 40.3 میلیون دلار را از حساب یک شرکت به حساب های خود انتقال دهند و این مبلغ را در اسرائیل برداشت کنند. 

تحقیقات انجام شده برای دستگیری این شبکه جرم سایبری، یک همکاری مشترک میان نیروهای پلیس یوروپل، فرانسه، کرواسی، مجارستان، پرتغال و اسپانیا بود. 

در این عملیات دستگیری، نیروهای پلیس 8 خانه در اسرائیل و فرانسه را بازرسی کردند و ضمن یافتن تجهیزات الکترونیکی و خودروهای مختلف،حساب های بانکی های مختلفی را مسدود کردند. 

در این عملیات، نیروهای پلیس 8 مظنون (6 نفر در فرانسه و 2 نفر در اسرائیل) و چند شهروند فرانسوی و اسرائیلی از جمله رهبران این گروه را دستگیر کردند. 

کلاهبرداران با جعل هویت مدیرعامل یک شرکت، از کارمندان آن درخواست می کنند تا مبالغی را به حساب های بانکی تحت کنترل مجرمین انتقال دهند. 

به عنوان مثال مهاجمین در دسامبر 2021 با جعل هویت مدیرعامل یک شرکت فلزکاری بزرگ فرانسوی مبلغ 300 هزار یورو را به یک حساب بانکی در مجارستان انتقال دادند. 

نیروهای پلیس در ژانویه 2022 شبکه پولشویی نام برده را شناسایی کردند. 

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.