درخواست مقابله با هویت های جعلی، در شبکه های اجتماعی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ تعدادی از کارشناسان فناوری و امنیت اطلاعات، هشدار دادند که کمپینهای انتخابات و کاربران جعلی در شبکههای اجتماعی، از اجرای یک برنامه انتخاباتی منصفانه، جلوگیری میکنند. باتها و کاربران دروغین در این شبکهها، تهدید واقعی برای فرآیند دموکراتیک و مبارزات انتخاباتی کنونی رژیم صهیونیستی، به حساب میآیند. به همین علت، نامهای با عنوان «Justice Meltzer»، به کمیته انتخاباتی ارسال شد. در این نامه -که به وسیله برخی از متخصصان یادشده، به امضا رسید- کارشناسان خواهان انتصاب یک نهاد مجاز هستند که روی گزارشهای باتها، کاربران برساخته و حذف آنها از سیستمهایعامل مختلف، متمرکز است.
ایجاد نمایههای دروغین، هویت غیرواقعی و استفاده از ابزارهای نرمافزاری، برای ایجاد یک گفتگوی مخرب درباره نامزدها و فهرستها در انتخابات، رو به اجرا است. از این رو، کاربرد پروفایلهای جعلی و شبکهای از باتها در تبلیغات انتخاباتی، ترس از دخالت خارجی را در انتخابات، افزایش میدهد.
همچنین ممکن است این روند، منجر به مدیریت غیرمنطقی در تبلیغات و تضعیف اعتماد به نفس در انتخابات شده، ساختار دموکراتیک را مختل کند. بهمنظور مقابله مؤثر با باتها و کاربران دروغین، مردم باید آنها را شناسایی کنند و به برنامههای مختلف مانند: توییتر و فیسبوک، گزارش دهند؛ تا امکان حذفشان پدید آید. شناسایی اپراتورها، همچنین نیازمند تماس با مقامات اجراکننده قانون است. چندین پروژه مستقل مانند باتهای بزرگ نوام روتم و یوال آدام، به وجود آمدهاند و تلاش میکنند تا تعداد فراوانی از این شبکهها را شناسایی نمایند. سپس از حذف آنها از شبکههای اجتماعی، اطمینان حاصل میشود.
تحلیلگران ادعا میکنند؛ هیچ شخصی در رژیم صهیونیستی وجود ندارد که با شبکههای اجتماعی، ارتباط داشته باشد و بتواند با کاربران جعلی مقابله کند. مقامات طرح روتم، توضیح میدهند که پاسخ شبکههای اجتماعی، کافی نیست. درحالی که فیسبوک، یک منبع ضعیف بررسی دارد، در توییتر هم، هیچ ارزیابی خاصی، صورت نمیگیرد و پاسخی دریافت نمیگردد.
از این پس، شبکه بالا، روی پروفایلهای ساختگی، تمرکز خواهد داشت و در چارچوب قانون، آنها را از برنامههای مربوط، حذف و به سازمانهای اجرای قانون، معرفی مینماید؛ تا بر طبق مقررات، با آنها عمل شود.