about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: قیمت پهنای باند اینترنت داخلی یا ملی در نظام تعرفه‌گذاری اینترنتی ما باید کاهش زیادی داشته باشد تا مردم ما ترغیب به استفاده از اینترنت داخلی و ملی شوند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، فاطمه محمدبیگی در آخرین جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان که شامگاه دوشنبه با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم امروز کشور مرزبانی دیجیتال و حفظ امنیت داده‌هاست تا جلوی استفاده غیرمجاز از داده‌های فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از طریق درگاه‌های ورودی و خروجی و پهنای باد کشور گرفته شود.

وی با تاکید بر لزوم حمایت جدی از فعالیت پیامرسان‌های داخلی اضافه کرد: قیمت پهنای باند اینترنت داخلی یا ملی در نظام تعرفه‌گذاری اینترنتی ما باید کاهش زیادی داشته باشد تا مردم ما ترغیب به استفاده از اینترنت داخلی و ملی شوند و از این طریق هم از نظر مالی دچار مشکل نشوند و هم بستر تقویت اینترنت ملی ما فراهم شود.
محمدبیگی توسعه پهنای باند اینترنتی و شبکه اینترنت همراه را از مطالبات بزرگ مردم در دوران شیوع کرونا دانست و ادامه داد:‌ با توجه به اینکه در شرایط کرونازده کسب‌وکارهای مبتنی بر اینترنت و فضای مجازی باید رونق بیابند، باید پهنای باند بیشتری به این کسب‌وکارها اختصاص بیابد تا زمینه جهش اشتغال‌زایی در این حوزه هم فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین یکی از درخواست‌های اساسی تامین پهنای باند موردنیاز برای راه‌اندازی درست و سریع پیامرسان‌های داخلی به منظور رفع مشکل استفاده از پیامرسان‌های خارجی و فاقد نظارت بین‌المللی و جهانی است.

لزوم واگذاری دیتاسنتر مجزا به چشمه نور

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید لزوم واگذاری دیتاسنتر مجزا به طرح ملی چشمه نور استان قزوین گفت: کامل شدن کابل‌کشی و همچنین شبکه فیبر نوری در استان به ویژه در طرح چشمه نور از مطالبات جدی نخبگان و دانشمندان فیزیک هسته‌ای ماست که باید این موضوع هرچه سریع‌تر عملیاتی شود.

محمدبیگی با تاکید بر لزوم تقویت شبکه‌های اینترنتی و ارتباطاتی 305 روستای قزوین افزود: باید بتوانیم تا پیش از اتمام این دولت حداقل 138 روستای استان قزوین را به شبکه اینترنت متصل کنیم و زیرساخت‌های بهره‌گیری از تلفن همراه را در این روستاها ارتقا داده و به استانداردهای روز کشور برسانیم.
230 روستای بدون اینترنت در قزوین داریم 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین هم در ادامه این جلسه هم با اشاره به اینکه 230 روستای استان از شبکه اینترنت همراه و کابلی محروم هستند، گفت: بنابراین از 830 روستای ما تقریباً 28 درصد نمی‌توانند به اینترنت در اشکال ملی و جهانی آن دسترسی داشته باشند که همین موضوع استفاده دانش‌آموزان این روستاها از شبکه شاد را ناممکن می‌کند.

مرتضی شهامی اضافه کرد: البته بیشتر روستاهای فاقد اینترنت ما جزو روستاهای با جمعیت 20 خانوار یا کمتر هستند که 30 تا 35 روستای فاقد اینترنت ما تا آخر سال به شبکه متصل می‌شوند و میزان روستاهای بدون اینترنت ما به کمتر از 200 روستا می‌رسد.

وی ادامه داد: بحث استفاده از اینترنت نسل چهارم تلفن همراه هم در بسیاری از روستاهای ما با مشکل روبه‌روست که در این زمینه اپراتورهای موجود باید اقدام به نصب دکل و آنتن‌های ویژه در نواحی مرتفع و دورافتاده کنند تا بتوانیم اینترنت سریع را بدون دردسرهای استفاده از شبکه فیبر نوری را به بیشتر روستاهای استان قزوین ببریم.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.