about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

دانش آموزان آمریکایی؛ مبارزان سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ برایسون پاین (Bryson Payne)، مدیر طرحی به نام آموزش مبارزان سایبری، از آموزش فنون مختلف سایبری به دانش آموزان در ایام تعطیلات تابستانی و در خلال طرح مذکور خبر داد.
قرار است تا این دانش آموزان، اصول و فنون ابتدایی سایبری را در این دو هفته فرابگیرند و با برخی تهدیدات عمومی این حوزه آشنا شوند. مشارکت دانش آموزان در این برنامه، برای آن‌ها رایگان است و آژانس امنیت ملی آمریکا و بنیاد علوم ملی GenCyber، هزینه 88 هزار دلاری آن را تأمین کرده‌اند.
این اولین بار نیست که یکی از مراکز دولتی آمریکایی، اقدام به برگزاری طرح‌های آموزشی در مدارس پایه این کشور و در زمینه علوم سایبری می‌کند. آمریکایی‌ها، ضرورت القای تفکر امنیت محور را، یکی از اصول ابتدایی از همان سال‌های اولیه آموزش در مدارس می‌دانند و برای آن برنامه‌ریزی کرده‌اند. قطعاً، چنین دانش‌آموزانی، خواسته یا ناخواسته، در دوران دانشجویی و آغاز فعالیت در مراکز دولتی و خصوصی، رعایت مسائل امنیتی را به‌صورت ناخودآگاه جزئی از وظایف روزانه خود می‌دانند و همین موضوع سبب خواهد شد تا میزان حملات سایبری که بر اساس اشتباهات فردی صورت می‌پذیرد به طرز شگفتی کاهش پیدا کند.
لازم به ذکر است که شرکت‌های امنیتی، همواره اشتباهات فردی را یکی از اصلی‌ترین علل بروز حملات سایبری عنوان می‌کنند و آمریکایی‌ها امیدوارند با این کار، از این اشتباهات بکاهند.

 

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.