داشتن محیط آموزشی مناسب، لازمه عملیات موفقیتآمیز سایبری
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محیط آموزش سایبری برای مهارتهای جمعی و سرعت آموزش در مواجهه با تهدیدات سریع و در حال رشد، ضروری است. بهتازگی مرکز تعالی سایبری نیروی زمینی ایالاتمتحده، با تمرکز بر تحقیق و توسعه و حمایت از محیط و ابزارهای آموزشی سایبری، اقدام به برگزاری کارگاهی آموزشی کرده است. حاضرین در این کارگاه آموزشی، در گروههای متفاوتی به بحث در مورد مسائل سایبری پرداختند.
هدایت اولین گروه را نوربو باچلر (Norbou Buchler)، رئیس تحقیقات انسانی و مهندسی آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی آمریکا، بر عهده داشت. مأموریت گروه، ارائه بهترین شیوههای اندازهگیری مشاهداتی و معیارهای خودکار عملگری بود. این گروه، ایدههای زیر را مطرح نمود:
*نیاز به اندازهگیری فردی، رهبری، جمعی و نیروی سطحی.
*بهمنظور اندازهگیری آمادگی، متخصصان سایبری نیاز به یک سیستم تأییدیه خودکار دارند.
*یک مدل طراحی سایبری برای تمرکز روی سطح فردی بسیار سودمند خواهد بود.
*مطالعات طولی در مورد تکامل تیم با توجه به مهارتها، ساختار و چگونگی سازماندهی آنها نیاز است.
گروه دوم توسط کنث ویلیامز (Kenneth Williams)، مدیر برنامه و استادیار علوم، فنآوری، مهندسی و ریاضی، دانشگاه نظامی آمریکا، رهبری میشد. برای اعضای این گروه، سناریو سایبری و توسعه هستیشناسی برای حمایت از آموزش مطرح شد. آنها چهار ایده اصلی داشتند:
*نیاز به بررسی عملکرد پاسخها تا به امروز و دستهبندی آنها بهمنظور تعیین فرایند تعریف ملزومات.
*شرایط و استانداردها باید بر اساس یک نظرسنجی توسعه داده شود تا همه دستاندرکاران برای شناسایی سناریو، محدودیتها و اولویتهای خود را درک کنند.
*ایجاد یک محیط بازی و سپس نظارت، ضبط و خودکارسازی فرایند جمعآوری، به دلیل سرعت تغییرات سایبری.
*نیاز به درک مسیرهای حمله سایبری، ثبت وقایع در محیط آموزشی و توسعه الگوی آزمایشی برای کمک به شناسایی مهارتهای موردنیاز در حل مشکلات.
گروه سوم را پل استانتون (Paul Stanton)، فرمانده تیپ محافظت سایبری ایالاتمتحده، هدایت میکرد. بحث در این گروه بر روی آمادگی تیمهای سایبری و پویایی آمادهسازی مأموریت با نتایج ذیل متمرکز بود:
*توسعه محیط آموزشی سازگار، پویا و سریع که مهارتهای آموزشی را از سطح 1 تا 4 پشتیبانی میکند.
*نیاز به ترکیب آموزش فردی، رهبری و جمعی.
*نیاز به کارمندان جنگجو و فرماندهی و کنترل آموزش سایبری.
*افزایش مدیریت آموزشی ازجمله گزارش، ردیابی، جمعآوری دادهها، تجزیهوتحلیل، راهحل و بازخورد.